Хто переміг в шоу «Х-фактор 3»? 5 січня названо переможця третього сезону

Хто переміг в шоу «Х-фактор 3» Вчора, 5 січня, на телеканалі СТБ визначився переможець третього сезону шоу «Х-фактор». Протягом цілого тижня глядачі голосували за двох суперфіналістів проекту — Євгенія Літвінковіча і Аїду Ніколайчук. Перемога дісталася Аїді.

Буквально перед самим оголошенням результатів обидва суперфіналіста отримали можливість виступити з новою піснею. Аїда вибрала композицію співачки Pink, в якій є слова, які переводяться приблизно як «якщо впав, злітай і лети далі», — пише видання Абзац.

Що ж, вони виявилися майже пророчими. Тепер перед звичайним касиром з магазину, мамою, яка одна виховує свого сина, відкрилися воістину великі перспективи. І все завдяки її безперечному співочому таланту, що б там не говорили злі язики, які смакують на форумах всі її промахи і, які деякі висловлювалися, «відсутність драйву».

Почувши вердикт глядачів, оголошений у фіналі Оксаною Марченко, ніжна, надзвичайно жіночна і лірична Аїда навіть стала підстрибувати від щастя і трохи розплакалася. А «Колискову», яку переможниця заспівала наостанок, з нею підспівували її друзі-конкурсанти, що дійшли до прямих ефірів і прийняли участь у святковому гала-концерті.

З перемогою свою маму в числі перших привітав 9-річний синочок Максим, який за неї під час всього гала-концерту за кулісами тримав кулаки.

Треба сказати, що гала-концерт третього сезону «Х-фактора» вийшов дійсно видовищним. На ньому співали не тільки конкурсанти і переможець другого сезону Віктор Романченко, але навіть судді проекту, в тому числі і екстравагантний Сергій Сосєдов.

Вийшов на сцену і переможець конкурсу «Х-фактор он-лайн». Ним став Ігор Корчагін, який виступив з кавером на хіт корейця PSY «Gangnam Style» — «О-па! Кльовий стиль».

Ну, а нам залишається побажати удачі і успіхів у творчості переможцю «Х-фактора 3», і «переможеним». Адже тепер у них всіх щось у житті зміниться. Їхнє життя обов’язково стане краще, тому що всі хлопці та дівчата змогли довести і рідним, і глядачам, і суддям, але, в першу чергу, собі самим, що в них є цей самий таємничо-непоясненний і драйвовий Х-фактор.

Оставьте комментарий