Прес-секретар Володимира Путіна розповів про скандальну фотографію президента з убитим злодієм у законі Дідом Хасаном

Прес-секретар Володимира Путіна розповів про скандальну фотографії президента з убитим злодієм у законі Дідом Хасаном Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував фотографію, яка набула широкого поширення в Інтернеті відразу після вбивства в Москві кримінального авторитета Аслана Усояна, більш відомого як Дід Хасан.

На ній президент відображений в компанії трьох невідомих, одним з яких, на думку користувачів Всесвітньої мережі, і є Усоян.

За словами Дмитра Пєскова, сусід Володимира Путіна по знімку — не Дід Хасан. Як розповів журналістам Пєсков, ліворуч від Путіна знаходиться «абсолютно інша людина», яка навіть не схожа на розстріляного 16 січня злодія в законі.

«Очевидно, що це не він. Навіть якщо просто подивитися, фенотип інший», — заявив Пєсков, додавши, що не знає «хто це, але це не Аслан».

Додамо, що за словами експертів ТК «Дощ», які провели власне розслідування, чоловік зліва від Путіна помітно відрізняється від Діда Хасана кольором волосся («Усоян завжди був з темним волоссям, а людина на знімку повністю сива», — прим.), а також має «неприродну для кримінального авторитета ямочку на підборідді».

Пізніше з’ясувалося, що на картці з Путіним сусідить колишній депутат Держдуми Віктор Усачов. За словами помічниці політика, який в 2011 році пішов на пенсію, одного разу її колишній начальник і майбутній президент дійсно відпочивали разом «в неформальній обстановці на дні народження спільного знайомого».

Нагадаємо, що Аслан Усоян був убитий пострілом зі снайперської гвинтівки в середу, 16 січня в центрі Москви, біля ресторану «Каретний двір» на Кухарський вулиці. За основною версією слідства, до замаху на Діда Хасана можуть бути причетні грузинські бандити.

В ході перестрілки була поранена жінка, працівниця ресторану Марьят Бікчуріна. В даний час вона знаходиться в реанімації, її підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Вона втратила близько 4,5 літрів крові і лікарі стверджують, що якщо жінка виживе, то назавжди залишиться інвалідом.

Оставьте комментарий