У дитячому таборі діти зґвалтували 9-річну дівчинку

У дитячому таборі діти зґвалтували 9-річну дівчинку За інформацією видання «Російська планета», увечері в середу, 7 серпня, в Анапі в дитячому таборі «Прометей» була зґвалтована 9-річна дівчинка з міста Кропоткін.

З’ясувалося, що інцидент стався через те, що у потерпілої не склалися стосунки з іншою дівчинкою. Та вирішила провчити дитину, умовивши ще 11 дітей віком від 10 до 12 років їй допомогти.

Мати постраждалої дівчинки розповіла, що коли її дочка лягала спати, на неї напали і роздягнули. «Кілька дітей її тримали, решта знущалися, гвалтували її гребінцем, знімали те, що відбувається на мобільні телефони», — прокоментувала подію жінка.

За словами іншої родички постраждалої, про те, що стався конфлікт вожатим табору нічого не було відомо. Коли їх запитали, чому вони не спробували вирішити сварку дівчаток, ті заявили, що дітей у таборі багато і встежити за всіма неможливо.

Після події керівництво табору викликало батьків дівчинки і спробувало зам’яти історію, пояснюючи це тим, що вчинили зґвалтування всього лише невиховані діти і зробити що-небудь з ними вони не в змозі.

В даний час стан потерпілої дівчинки лікарі оцінюють як задовільний. Зараз у таборі працює бригада слідчих. За фактом зґвалтування порушено кримінальну справу.

Оставьте комментарий