Продажі нових iPhone 5S і iPhone 5C почалися в Пекіні без ажіотажу

Продажі нових iPhone 5S і iPhone 5C почалися в Пекіні без ажіотажу Черги за новими телефонами iPhone 5S і iPhone 5C перед фірмовими магазинами компанії Apple в Пекіні були в п’ятницю набагато коротшими, ніж під час початку продажів попередніх моделей айфонів.

У п’ятницю, 20 вересня, Китай вперше увійшов до числа країн «першої хвилі», в яких Apple почала роздрібні продажі нових смартфонів. Покупцям запропоновано два смартфона — iPhone 5S , оснащений датчиком Touch ID для зняття відбитків пальців, а також iPhone 5C в п’яти різнокольорових пластикових корпусах.

Співробітники пекінських магазинів Apple, враховуючи минулий досвід, заздалегідь підготувалися до великого напливу шанувальників айфонів, проте до ранку черги складалися лише з декількох десятків людей. «Під час початку продажів попередніх моделей (айфонів) черги були набагато довшими, люди шикувалися в них з ночі, і вранці нашим співробітникам охорони насилу вдавалося стримувати натиск декількох сотень людей в черзі. Сьогодні до відкриття магазину зібралося близько ста покупців», — сказав співробітник компанії Apple.

У другій половині дня в черзі біля магазину Apple, розташованому в районі пекінської вулиці Саньлітунь, стояли приблизно півтора десятка людей, ще кілька десятків покупців перебували всередині магазину.

Вартість iPhone 5S з об’ємом вбудованої пам’яті 16 Гбайт в Китаї становить 5288 юанів (860 доларів), iPhone 5С з такою ж пам’яттю продається за 4488 юанів (730 доларів).

Оставьте комментарий