Жіночі принади, які не хвилюють чоловіків

Жіночі принади, які не хвилюють чоловіків Є мудра східна заповідь: хочеш змінити іншого, почни з себе. Жінки, наприклад, часто приписують собі заслуги, штучно перебільшені за своєю значимістю для чоловіків. Багато на себе беруть, якщо коротше кажучи.

Взяти вміння готувати. Звичайно, це чудовий бонус у відносинах, але і чоловіків, які якісно готують, в наші дні дуже багато. Будь-який поважаючий себе чоловічий глянець веде рубрику, в якій вчить молодих або не дуже чоловіків, як краще приготувати омлет з брокколі та сиром. Увімкніть телевізор — там теж «кашовар», в основному, чоловіки. Загалом, вважати кулінарну жилку суто жіночою гідністю сьогодні наївно. До того ж слабка стать часто приписує собі в заслуги банальне вміння розігріти напівфабрикат у мікрохвильовці, хоча навряд чи це можна назвати «вміти готувати». А серед тих, хто дійсно готує, занадто багато майстринь використовувати скрізь картоплю з маслом і без міри сипати сіль і цукор. Якщо чоловікові не все одно, в якому стані у нього серце і простата, він навряд чи захоче жити з дівчиною, яка смажить вранці оладки (виливши попередньо на сковорідку півпляшки масла). Жінки, чуєте? Через шлунок чоловіка шлях може лежати куди завгодно, навіть у повне забуття.

Сексуальність теж, як вважається, має магнетичний вплив на чоловіків — деякі жінки ніби й не докладають особливих зусиль, а про них марять мільйони. Але чи помічали ви, що сильні за своєю сексуальною енергетикою особи часто залишаються самотні? Свіжий приклад — Моніка Белуччі. Вона розкішна і сексуальна, але ця розкіш занадто громіздка, а сексуальність виснажлива. Як часто буває: партнерка — сексуальна красуня, а чоловік все одно зраджує. Це відбувається тому, що красуні наділяють свою сексуальність особливим змістом і вимагають до себе підвищеної уваги. Але будь-якому чоловікові одного разу набридає необхідність витрачати левову частку часу на те, щоб демонструвати свої права на те, що і так має йому належати. А деякі чоловіки взагалі вважають найсексуальнішим в жінці те, що інші жінки нещадно розкритикують і піддадуть анафемі. Тому і йдуть до «мавп», «потвора» і «страшних, як атомна війна».

Жінки — пристрасно люблять сперечатись. Дуже люблять історії з розряду «я посперечалася з моїм чоловіком і схудла на 40 кілограмів, мене підвищили на посаді і запросили знятися в кіно в Голлівуді». По-моєму, милі дівчата використовують цей прийом, щоб… ні, не стільки справити незабутнє враження на чоловіка, скільки продемонструвати свою перевагу над ним. Сподіваюся, зрозуміло, чому даний спосіб не спрацьовує як привід для знайомства. Не раз був свідком видовища, яке починалося з спроби довести, що дівчата можуть пити і не п’яніти. Знаю, що кажу.

Оставьте комментарий