WhatsApp стане платним. Скылькт коштуватиме користування WhatsApp?

WhatsApp Додаток WhatsApp Messenger стане платним. Користувачі обурені, творці виправдовуються тим, що не хочуть продавати рекламу.

З’явилася інформація, що стане платним додаток WhatsApp Messenger, за допомогою якого можна обмінюватися миттєвими повідомленнями в 3G/EDGE — і Wi-Fi -мережах.

Повідомляється, що користувачів смартфонів на основі Android з Гонконгу вже проінформували, що вони повинні будуть платити 99 центів щорічно за можливість роботи з додатком. Щорічна плата вводиться для користувачів Blackberry, смартфонів на основі платформи Windows і телефонів Nokia.

Ті хто мають iPhone заплатять 99 центів один раз, після чого додаток можна буде завантажувати необмежену кількість разів.

Засновники WhatsApp Брайан Ектон і Ян Коум повідомили в своєму блозі, що введення плати є вимушеним кроком, оскільки вони не хочуть займатися продажем реклами на своєму сервісі.

WhatsApp довгий час був самим популярним додатком, якого найчастіше завантажували користувачі. Дізнавшись про те, що сервіс стає платним, багато користувачів смартфонів на основі Android назвали це рішення дискримінаційним.

Оставьте комментарий