Поєдинок Кличко — Повєткін, 5 жовтня 2013: коли відбудеться бій, трансляція онлайн, ставки, квитки

Кличко - Повєткін Поєдинок між українським боксером Володимиром Кличком і росіянином Олександром Повєткіним відбудеться 5 жовтня 2013 року в Москві в палаці спорту «Олімпійський». Трансляція поєдинку, на якому каналі можна буде подивитись поєдинок Кличко — Повєткин, ставки, квитки в « Олімпійський», дата і початок бою, коментарі та думки експертів, фото і відео — дивіться у нас.

Читайте також: Хайден Панеттьєрі прилетіла до Росії підтримати Кличка

Повєткін проти Кличко: коли відбудеться бій

Бій між російським суперважкоатлетом Олександром Повєткіним і суперчемпіоном світу WBA українцем Володимиром Кличком відбудеться 5 жовтня в СК «Олімпійський» у Москві. У своїй кар’єрі росіянин Олександр Повєткін провів 26 поєдинків і всі їх виграв. Кличко в 63 боях здобув 60 перемог, з них 51 перемогу нокаутом. У майбутньому поєдинку, який відбудеться 5 жовтня, Кличко планує захистити свої титули чемпіона за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація). Судити бій Кличко — Повєткін будуть американці Тед Гімза і Гленн Фельдман, а також бельгієць Філіп Вербік. Також суддею на цей поєдинок заявлений пуерторіканець Луїс Пабон.

Бій Кличко — Повєткін, 5 жовтня 2013, які канали транслюватимуть поєдинок

Бій між Кличком і Повєткіним покаже у прямій трансляції «Перший канал». Початок поєдинку — 5 жовтня в 23:00 мск. На Україні бій Кличко — Повєткін транслюватиме телеканал «Інтер», початок трансляції о 20:30 за Київським часом.

Організатором бою виступає колишній менеджер Повєткіна Володимир Хрюнов. За права на цей бій компанія Хрюнова заплатила шалені гроші — 23 млн доларів, з них 17 млн отримає Кличко, 6 — Повєткін.

Читайте також: Деталі підготовки Володимира Кличка до бою з Олександром Повєткіним

Бій Повєткін — Кличко 2013, 5 жовтня, квитки Олімпійський

Квитки в палац спорту «Олімпійський» були розпродані за чотири дні до дати поєдинку, вартість квитків на цей суботній боксерський вечір варіювалася від 5 до 22 тисяч рублів. Квитки, звичайно ж, ще можна купити у спекулянтів, але за завищеною у кілька разів ціною.

Володимир Кличко, як відомо, отримає за цей бій 17 млн доларів. За його словами, він виявився шокований настільки великим гонораром: «Коли я почув про гонорар за бій з Повєткіним, спочатку не повірив у це. Я був здивований, можна навіть сказати, шокований. Не думав, що росіяни запропонують так багато. Але гроші нічого не означають для мене», — наводить слова українського боксера сайт Tribuna.sport.ru.

Бій Кличко — Повєткін, 5 жовтня, ставки

Букмекери багатьох контор в середньому дають прогноз на перемогу Кличка. Фахівці з контори «Марафон» встановили на перемогу українця коефіцієнт 1,34, на перемогу росіянина — 4,25. Нічиїх у боксі майже не буває — 23.0. Букмекери з «БалтБет» оцінюють перемогу Кличка коефіцієнтом 1,28, нічию — 26,0, перемогу Повєткіна — 3,45.

Український боксер-суперважкоатлет заявив в інтерв’ю, що матчу-реваншу в цьому поєдинку не знадобиться. Ці слова він висловив у відповідь на запитання кореспондента про те, що за контрактом у разі перемоги Повєткін зобов’язаний протягом 90 днів провести матч-реванш з Володимиром або його братом Віталієм.

Повєткін проти Кличка: хто переможе

Тренер українського боксера Володимира Кличка Джеймс Алі Башир дав свій прогноз на цей бій: «Повєткін в професіоналах ще не програвав, і він олімпійський чемпіон, тому до вибору тактики ми підходимо серйозно. У той же час, ми впевнені в нашій тактиці і в тому, що атаки Володимира зламають Повєткіна. Під час бою ви побачите, чому Володимир так довго домінує в суперважкій вазі», — заявив Башир.

Володимир також відзначив у інтерв’ю сайту фан-клубу братів Кличків, що його мета на цей бій — перемогти нокаутом.

Кличко — Повєткін 2013, 5 жовтня

Кличко 1 жовтня вже прилетів до Москви. 4 жовтня пройде традиційна процедура зважування, вона відбудеться в московському торговому центрі «Атріум» на Земляному Валу.

Колишній менеджер російського боксера Володимир Хрюнов вважає, що «бій завершиться нокаутом. Якщо вдасться Олександру реалізувати свій план, то думаю, що він переможе. У якому раунді чекати нокауту? Я не схильний робити такі прогнози. Я просто дуже сильно переживаю і думаю, що мої відповіді не можуть бути об’єктивними, тому що я дуже хочу, щоб Олександр Повєткін переміг. Чи вважаю я, що шанси Повєткіна вище? Однозначно». Його прогноз розміщений на порталі «Рейтинг букмекерів».

Оставьте комментарий