Стало відомо, у скільки обійшлися пологи дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна

Стало відомо, у скільки обійшлися пологи дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна Скільки ж грошей «заробила» сурогатна матір, що виносила двійню для самої Алли Пугачової? Цим питанням задається, напевно, кожен, хто зараз обговорює новину року — народження у Пугачової і Галкіна сина та доньки.

Виявляється, грошей сурогатна мати отримала стільки ж, скільки їй дісталося б і з самої звичайної пари.

— Ми працювали з деякими нашими зірками. І більшість з них вважають за краще, щоб сурогатна матір не знала, для кого саме вона виношує дитину, — розповів нам Сергій Лебедєв, глава компанії з сурогатного материнства. — Відома людина укладає з нами договір, ми підбираємо йому відповідну жінку, з якою йому навіть не потрібно зустрічатися, все відбувається через нас.

— А від посередників і лікарів можна приховати, хто саме є клієнтом цієї сурмами?

— До нас іноді приїжджають довірені особи зірок, а не самі знаменитості. Але приховати від нас їх імена не можна — ми ж готуємо пакет документів для загсу, щоб отримати свідоцтво про народження. Потрібні всі дані біологічних батьків. Та й у клініці, де проходитиме сама процедура ЕКО, зберегти анонімність дуже складно.

Середня ціна сурогатних мам в Москві — 500-700 тисяч рублів, за двійню сума збільшується, за пологи з кесаревим розтином — теж. Але це — післяпологові виплати. Ще є щомісячна компенсація на харчування — від 12 до 30 тисяч рублів, залежно від домовленостей. Додатково оплачується одяг, ліки, ведення вагітності. Якщо сурмама живе в іншому місті, приплюсуйте проїзд та проживання в столиці. І, звичайно, послуги посередників і саме екстракорпоральне запліднення. Останнє обходиться мінімум в 200 000 рублів. А спроб, за словами Максима, було декілька. Та й цінник на VIP — пологи в найдорожчому пологовому будинку не демократичний — тисяч 500.

Разом Гаррі і Ліза Галкіни обійшлися їхнім батькам, за найскромнішими підрахунками, в 2,5 мільйона рублів. І, судячи по щасливій увазі тата, навіть якщо сума була в десятки разів більшою, воно було того варте.

Оставьте комментарий