Жанна Фріске повертається до Москви

Жанна Фріске Жанна Фріске повертається до Москви з Майамі, де народила сина Платона і провела майже цілий рік. Писали, ніби зірка планує оселитися у батьків — у них заміський будинок в елітному селищі. Але це не так. Жити Жанна буде все ж у Москві.

— Жанна дуже скучила по роботі, — розповіла нам молодша сестра співачки Наталя. — У неї великі плани, і вони пов’язані саме з Москвою, а не з заміським життям.

А до селища досить довго добиратися. Ми розшукали помешкання Жанни в Москві. Цю квартиру вона купила років сім тому — тоді особливо активно гастролювала і добре заробляла. Очевидно, саме тут і буде поки жити з родиною — сином і цивільним чоловіком, телеведучим Дмитром Шепелєвим, який поки не може похвалитися квартирою у Москві.

Хоча Дмитро Шепелєв і вліз у борги, щоб купити квадратні метри в будинку в центрі столиці, об’єкт ще тільки будують. Квартира Жанни розташована на 7-му поверсі елітної 25-поверхівки. Престижний район Москви. Обгороджена територія — чужих не пускають, свої живуть за гратами. На першому поверсі будинку — салон краси, фітнес-клуб і spa. І навіть магазин діамантів. Є дитячий майданчик і школа для малюків — діточок приймають з восьми місяців. Якраз стільки синові Жанни і Дмитра.

— Жанну я не бачила більше року, а квартира стояла замкненою, — розповіла нам сусідка співачки по будинку, телеведуча і модель Аріна Перчик. — Але буквально днями бачили жінку, яка наводила там порядок. Судячи з усього, це запрошена прибиральниця, якій дали ключі і попросили підготувати квартиру до приїзду господарів.

А ось сестричці Жанни Наташі зараз нецікаві ні робота, ні побут, ні навіть фітнес-центри з діамантами.

Вони з чоловіком Сергієм, за якого вона вийшла заміж цього літа, нарешті їдуть у весільну подорож.

— Раніше виїхати не могли — були справи. А зараз їдемо. На цілий місяць! — Похвалилася нам Наталя.

Подорожувати будуть по країнах Європи.

Жанна ж має намір брати участь у концертах і телевізійних зйомках, шукати матеріал для нових хітів. Крім того, чекає пропозицій від режисерів — кілька разів знімалася в кіно, і їй сподобалося.

Оставьте комментарий