Названо 12 вокалістів які продовжать боротьбу у шоу Х-фактор

Х-фактор 19 жовтня в шоу, де відкривають справжні таланти, Х-фактор зоряні судді вибрали у свої команди по три учасника, які продовжать боротьбу за звання переможця у прямих ефірах. Тепер у конкурсантів не буде права на помилку, за їх виступами наживо стежитиме вся країна і, звичайно, їхні зіркові наставники: Ігор Кондратюк, Серьога, Сергій Сосєдов та Ірина Дубцова.

Нарешті в останньому ефірі була розкрита одна з головних інтриг шоу, хто із суддів буде наставником якої категорії. Отже, увага, категорія «Дівчата» дісталася суворому Серьозі, відповідати за «Хлопців» буде Сергій Сосєдов, наставником категорії «Групи» буде Ігор Кондратюк, ну а зовсім нова, що утворилася в цьому сезоні категорія «Молодші 18» дісталася Ірині Дубцовій.

Всі учасники дуже переживали перед своїми виступами, адже цей етап відділяв їх всього на крок від мрії. Але, не дивлячись на це, вони всі намагалися підтримувати один одного, зберігати дружню атмосферу, а з їхніх облич не сходили посмішки.

За традицією оцінювати виступи молодих вокалістів шоу Х-фактор членам журі допомагали спеціально запрошені зіркові гості. Помічником Ірини Дубцової став король російської поп-сцени Філіп Кіркоров, радником Ігоря Кондратюка став Олексій Кортнєв, Серьога вибрав собі в помічники солістку Boney M Ліз Мітчелл, а Сергій Сосєдов вибирав членів своєї команди за допомогою співачки Любаші. Х-фактор: судді стояли перед дуже важким вибором, оскільки залишилися тільки сильні учасники, але з 24 далі можуть пройти тільки 12.

Серед колективів дуже яскраво виступали тріо «Інжир» і «Тріода». Всупереч тому, що одна з учасниць групи «Інжир» захворіла, вона прийшла на прослуховування, щоб заспівати перед зоряним наставником і не підвести своїх колег і подруг. Колектив «Тріода» прекрасно виконав пісню «Let my people go».

Перед Ігорем Кондратюком стояло не просте рішення. На прослуховування прийшли 7 колективів, замість 6-ти і всі вони виступили дуже яскраво і запально. Але для деяких з них назавжди участь в шоу Х–фактор закінчилась. Новини були радісні лише для трьох колективів, всі вони по — праву пройшли далі і продовжать боротьбу за перемогу.

Рішення наставника категорії «Дівчата» репера Серьоги як завжди було непередбачуваним і шокуючим. Він сказав «ні» головній красуні шоу Аллі Івашиній. Хоча крім зовнішності дівчина ще володіє сильним голосом. У свою команду Серьога взяв: рудоволосу неформалку Марію Кацев, емоційну і щиру Дарину Ковтун та Анастасію Рубцову, яка вже брала участь у минулому сезоні, але не пройшла прослуховування в будинку у судді Сергія Сосєдова. Тепер Анастасії дали другий шанс і, сподіваємося, дівчина його виправдає.

Сергій Сосєдов сказав «так» Михайлу Мостовому, Сергію Гладир та Євгену Шпаченко. Цього року в категорії «Чоловіки» співатиме скромний лікар-стоматолог із зовнішністю голлівудського актора і оксамитовим тембром, молодий початківець виконавець і «качок» з оперним голосом. Всі персонажі настільки колоритні, що буде надзвичайно цікаво спостерігати за їх подальшими баталіями.

Самою непростою була категорія «Молодші 18 років» Ірини Дубцової. Всі діти були справжніми самородками, надзвичайно талановитими і яскравими, але трьом з них довелося сказати «ні». Однією з них стала 16-річна красуня Мішель. Але судді додали, що з нетерпінням чекатимуть дівчину в наступному сезоні Х-фактор. Учасники, що потрапили в число щасливчиків: голосистий Данило Рувинский, амбітний і талановитий Микита Ломакін, душевний Олександр Порядінський.

Оставьте комментарий