Фінал шоу «Хочу в «ВІА Гру» спровокував подвійний скандал

Хочу в "ВІА Гру" Підсумковий концерт телепроекту «Хочу в «ВІА Гру» не задався відразу. Під час генеральної репетиції Віра Брежнєва не помітила кабель і, зачепившись за нього, з усього маху звалилася з триметрової висоти на бетонну підлогу.

Падіння було настільки серйозним, що зірці навіть довелося викликати швидку. Було видно, що у Віри, яка була у стані сильного стресу, розсічена голова в районі скроні. Прямо з концертного залу Брежнєву, яка цього вечора мала стати ведучою, відвезли до лікарні. У цей час за лаштунками почалася справжня паніка: організатори у спішному порядку вирішували, хто замінить артистку.

— Якщо Віра не повернеться найближчим часом, то ведучою стане Аня Седокова, — вирішили співробітники шоу.

На щастя, лікарі Віру не затримали. Після томографії початковий діагноз — струс мозку — не підтвердився. Дівчина повернулася до роботи, але до початку концерту не встигла. Щоб глядачі не розійшлися по домівках, перший час їх розважав напарник Брежнєвої по шоу актор Володимир Зеленський. Вийшовши на сцену, поранена співачка намагалася триматися молодцем, щоб ніхто не помітив, що їй довелося пережити.

Тим часом основною інтриги — хто ж стане новою «ВІА Грою» — так і не розкрили. Щоб зберегти все в таємниці, в «Крокус Сіті Холі» зняли відразу кілька фіналів з різними переможцями. Зрозумівши, що головної новини так і не дізнаються, глядачі, не чекаючи закінчення, стали поспіхом вибігати з залу, щоб пізніше не відстоювати величезні черги в гардеробі.

У цей час за лаштунками поповзли чутки, що нове тріо буде називатися якось по -іншому. Подейкують, через конфлікт зі своїм напарником — другим продюсером «ВІА Гри» Дмитром Костюком — Костянтин Меладзе вирішив відмовитися від колишньої назви.

Тим часом шанувальники Брежнєвої, стурбовані станом її здоров’я, закидали зірку стурбованими повідомленнями. Але Вірі це не сподобалося. «Терпіти не можу, коли мене жаліють! — заявила вона. — Уже видужую».

Оставьте комментарий