Nissan Qashqai – один з найкращих варіантів сімейного автомобіля

Nissan Qashqai Автомобіль Nissan Qashqai, він же Nissan Dualis (Японія, Австралія) i Nissan Rogue (Америка) — це кросовер й достатньо компактних и малогабаритних розмірів, виробництво якого було розпочато в грудні далекого 2006 року.

Перша модель цього автомобіля було розроблено в Европе, а, дизайном самого автомобіля Займаюсь фахівці лондонської дизайнерської групи.

Офіційна презентація Nissan Qashqai відбулася в тому ж 2006 року в рамках проведення чергового Паризького автосалону.

До 2010 року автомобіль випускався в базовій комплектації, але, після 2010 року, нові моделі Nissan Qashqai зазнали певного рейстайлінгу. І, як свідчать відгуки власників Nissan Qashqai — оновлений варіант не тільки змінився зовні (змінилася форма елементів оптики и переднього бампера), але, і покращені якісні технічні параметри самого автомобіля – покращились показники шумоізоляції салону, и сама підвіска Nissan Qashqai стала більш надійною.

У випадку з автомобілем Nissan Qashqai, буде вірним твердження про те, що зміни — завжди на краще. А, власники даної моделі, на власному досвіді зможуть переконатися в тому, що їхній автомобіль з новою збіркою становиться все більш досконаліше.

Оставьте комментарий