Як розпочати підприємницьку діяльність

Як розпочати підприємницьку діяльність Ну ось, нарешті, настав той час, коли Ви вирішили, що зможете керувати своєю долею самі. Адже як набридло коли всі вказують, що робити і як робити, а Вам самим набагато краще зрозуміло, що робити треба зовсім не так, а інакше. І грошей було б більше, і віддавати своє зароблене не потрібно керівництву, вони нічого ж не роблять!

Якщо це так, то Ви, ймовірно, вже не раз замислювалися про створення своєї власної справи, а як це зробити правильно, читайте далі. Трохи різної інформації для роздумів.

Реєстрація юридичної особи

Є така цифра 5 %, яка показує, що тільки 5 чоловік зі 100 мають підприємницькі якості, Ви, звичайно ж, з тих щасливчиків!

Є така цифра, що більша половина нових підприємств у нашій країні припиняє свою діяльність протягом перших двох років, ну Ви, звичайно, не з них!

Є така практика, що бізнес окупається протягом 2 -х років, тобто дохід реальний буде після 24 місяців роботи, ну у Вас, ймовірно, дохід піде через місяць-два і Вам не потрібен фінансовий запас на 2 роки!

Є такий досвід, що є багато підводних каменів, про які можна дізнатися, тільки наткнувшись на них і всі ці камені — час і гроші! І багато роботи!

Не будьте занадто самовпевнені!

Запам’ятайте, супер-ідей як отримати гроші відразу — немає. Швидкий заробіток — реальний шанс до швидкого занепаду.

Якщо все-таки зважилися створити своє підприємство, то саме юридичне оформлення — це одна з найпростіших завдань на Вашому шляху. Її можна пройти самостійно, не вдаючись до послуг різних фірм. Для цього потрібно мати комп’ютер з принтером і виходом в інтернет, вільний час, увагу.

Сама процедура реєстрації без урахування попередніх підготовчих робіт (придумування назви, написання статуту) — займає близько 1.5 місяці.

Насамперед потрібно придумати назву підприємства.
Потім потрібно вирішити якою буде юридична адреса підприємства.
Ну і само-собою вид підприємства, чи буде це ПП (приватне підприємство), ТОВ (Товариство з обмеженою відповідальністю),… або щось інше.
Потім можна приступити до написання Статуту підприємства.

Першим офіційним кроком до створення свого підприємства є його державна реєстрація як суб’єкта підприємницької діяльності — реєстрація юридичної особи.

Оставьте комментарий