Правильний вибір автоінструментів: на що дивитися при покупці?

Правильний вибір автоінструментівВибір автоінструментів для автослюсарів і простих автовласників — це одне з найважливіших занять, приблизно рівних за значенням вибору автогуми.

Однак незважаючи на автомобільну специфіку, вибір автоінструментів не має практично ніяких відмінностей від вибору будь-якого іншого товару, тобто по суті два основоположних критерію, а саме — якість і ціна, а так само їх горезвісне співвідношення. Переглянути авто інструмент та купити можна на сайті https://jonnesway-ukraine.com.ua/.

По суті, весь автоінструмент можна класифікувати на 4 основні групи за цими критеріями:

1) Елітний автоінструмент від таких всесвітньо відомих брендів як Trommelberg, Hunter, Siver, Carbon, Remiza, Ombra, Jonnesway, Portotecnica. Цей дійсно «bentley» в світі авто, він виготовлений з найякісніших сталей і пластика і вивірений до десятих часток міліметра. Практично всі виробники дають на свій товар довічну гарантію і що характерно — з поверненнями до них ніхто не звертається.

2) Автоінструмент класу Premium, представлений надійними, й такими що відмінно зарекомендували себе марками: Arsenal, Licota і Torino. По суті той же елітний сегмент, але менш відомі бренди, менше витрачено грошей на рекламу, збірка вже не ручна, а напівавтоматична, ну і довічної гарантії ніхто не дає, однак по суті служить не гірше ніж попередній клас, проте при цьому значно дешевше.

3) Автоінструмент економ класу, це інструмент для автосервісу Станкоімпорт і аналогічні йому, в основному вітчизняного виробництва. Характерний гарною якістю при малій впізнаваності бренду. Коштує на порядок дешевше елітного і преміум сегменту, цілком надійний, проте матеріали тут вже не такі висококласні, а виробництво вже відверто конвеєрне, а не серійне і тим більше не ручне

4) Дешевий автоінструмент, тут ціна відверто диктує якість, а продукція відверто «підпільного розливу». Переважна більшість продукції виробляється в кустарних китайських цехах практично вручну. Матеріали йдуть найнижчої якості, сталь і пластик абсолютно не відповідає прийнятим нормативам для такого роду продукції. Одна з характерних особливостей — спроба маскуватися під маловідомі європейські марки (в дійсності не існують), в результаті чого народжуються такі бренди як Hazet, Facom,, SAM, Kstools, Beta і Gedor, звучить начебто благородно, але начинка все та ж.

Який автоінструмент вибрати звичайно вирішувати вам, орієнтуючись на ваш смак і можливості, однак я порадив би вам зупинитися на преміум або економ сегменті в залежності від фінансових можливостей. Елітний сегмент невиправдано дорогий, дешевий ж не витримує ніякої критики за якістю.

Оставьте комментарий