Де краще купити пошуковий магніт?

Де краще купити пошуковий магніт? Неодимові пошукові магніти розраховані на пошук предметів, що містять метал. За допомогою пристрою можна не тільки проводити час за цікавим заняттям, але і забезпечити стабільний дохід. Властивості магніту допоможуть відшукати рідкісні раритети в важкодоступних місцях, водоймах і міських комунікаціях. Пошуковий магніт — це надійний помічник істинного шукача пригод.

Про магазин
Інетнет-магазин MD Store спеціалізується на продажі професійного обладнання від виробників для пошуку старовинних предметів і, в тому числі, пошукових магнітах. Тут ви можете купити пошуковий магніт з гарантією. Сертифіковані вироби закуповуються безпосередньо від дистриб’юторів компанії.
Компанія працює понад 10 років на ринку пошукового обладнання. При необхідності товар повертається і змінюється на більш відповідну модель. Регулярно проводяться знижки та акції, інформацію про яких можна прочитати на головній сторінці сайту. В асортименті багатий вибір моделей. Пристосування розрізняються по силі впливу, вагою та кількістю кріплень. Крім самих магнітів пропонується багатий вибір комплектуючих. Так що втрачений або зношений рем-болт або інша деталь легко замінюється на аналоги.

Що таке пошуковий магніт?
Пошуковий магніт — це пристрій, що складається з магніту закріпленого в корпусі з 1-2 кріпленнями. Неодимовий сердечник виготовляються з трьох компонентів: заліза, бога і неодиму. Таке поєднання дозволяє зберігати властивості протягом 10-15 років.
Принцип роботи магніту полягає в пошуку предметів, що містять метал. Виріб не тільки знаходить але і надійно захоплює предмети.

Магніт використовується для пошуку:

  • чорного заліза;
  • виробів з кольорового металу, що містять трохи заліза;
  • підйому предметів з озер, воронок, колодязів;
  • використовується в пошуку і підйомі виробів з ущелин, печер;
  • застосовується для тралення в великих водоймах;
  • виявляє дрібні цілі в комунікаціях;
  • визначає магнітний породи;
  • використовується для очищення шахт, свердловин, водойм і комунікацій.

Корпус магніту складається з штампованого циліндра, покритого антикорозійним цинковим напиленням. Продумана конструкція не боїться контакту з прісною і солоною водою. Пристрій надійно закріплений на болтах. Різьба виконується лазерної різкою, що забезпечує високу точність і виключає клин болта в процесі обертання.

Оставьте комментарий