Що необхідно знати про виготовлення автомобільних ключів

Що необхідно знати про виготовлення автомобільних ключів При виході з ладу або повної втрати оригінального ключа до автомобіля потрібен складний і високотехнологічний процес, як виготовлення дублікатів автомобільних ключів з чіпом, імобілайзером і іншими функціями для безпеки. Кваліфіковані фахівці компанії https://carkeys.com.ua/ спеціалізуються на відновленні і виготовленні нових ключів до будь-якої моделі і марки автомобіля. Професіонали виконують виготовлення ключів для авто на спеціалізованому обладнанні, після чого проводять ретельне тестування і багатоетапну перевірку якості. Кожен клієнт впевнений в 100% вирішенні проблеми з відкриттям машини. У компанії можна замовити чіп ключ з безліччю ступенів захисту, дублікат виготовляється навіть без оригіналу.

Основні різновиди автоключів, з якими працюють фахівці:

  • виготовлення ключів з іммобілайзером;
  • без іммобілайзера.

Ключі без іммобілайзера використовуються в авто до 1996 року виробництва. Вартість роботи по виготовленню дубліката невисока, для цього потрібен робочий оригінал та механізм замка. Багатьох автовласників хвилює питання, скільки коштує зробити ключ по замку — ця проста процедура виконується протягом 30-60 хвилин.
Також фахівці можуть виготовити ключ для автомобіля з імобілайзером для сучасних моделей. Запуск авто здійснюється за допомогою вбудованого чіпа, тому даний процес дещо складніше. В такому випадку необхідно не тільки виготовлення ключів запалювання для механічного відкриття дверей, але також програмування чіпа. Для цього необхідний оригінал чіпа і автомобіль, процедура займає по часу до години.

Типи пристроїв з іммобілайзером:

  • з фіксованим кодом,
  • на мікросхемі,
  • інфрачервоний Автоключ.

Щоб виконати виготовлення автомобільних ключів, фахівці сервісу мають спеціальними знаннями в галузі електроніки, інноваційним обладнанням для програмування чіпів, а також навичками та досвідом. Завдяки цьому гарантується повна безпека автомобіля. Ремонт ключів авто або надання дубліката це одне з найкращих рішень для вас. На виконані роботи надається гарантія.

Виконуючи виготовлення копій ключів будь-якої складності, майстри ставляться з відповідальністю і професіоналізмом до кожного замовлення, забезпечуючи безпеку і оперативність. При необхідності вони розкривають автомобіль, щоб зробити ключ по замку запалювання і виконати грамотне програмування дубліката. Послуга надається клієнтам тільки після пред’явлення документальних доказів володіння транспортним засобом.

Який варіант вигідніший: виготовлення автомобільного ключа або заміна замкового механізму
Багато автовласників при втраті ключа до автомобіля задаються питанням, скільки коштує зробити дублікат ключа від машини і чи вигідніша ця процедура, ніж заміна замку. Змінити прості замки легко, доступ до машини буде мати тільки власник. Сучасні протиугінні комплекси коштують дорого, тому

Виготовлення ключів по VIN коду
Для деяких моделей автомобілів допускається виготовлення ключів по VIN коду без розбирання замку. В даному випадку виробники трансформують VIN-код транспортного засобу в механічний код автоключа. Знання унікальної послідовності цифр означає можливість замовити ключ по VIN коду для конкретного авто. Процедура виконується тільки якщо замки не піддавалися заміні, оскільки в іншому випадку виготовлений пристрій не підійде.
Компанія пропонує зробити ключ за VIN кодом за допомогою сучасної техніки, для цього потрібно оригінальний номер. Фахівцями компанії виконується професійна і високоточна нарізка автомобільних ключів.

Оставьте комментарий