Забудовник пропонує спеціальні ціни на однокімнатні квартири в ЖК «Сучасний квартал»

Столичний ЖК «Сучасний квартал» будується в Солом’янському районі, в 10-ти хвилинах їзди на автомобілі від станції метро «Політехнічний інститут», за адресою: пр-т Космонавта Комарова, 9Б. Обговорити якість будівництва можна з іншими інвестороами на форумі https://gitlo.in.ua/viewtopic.php?t=355.

На сьогодні в ЖК «Сучасний квартал» діє спеціальна ціна на однокімнатні квартири. Забудовник знизив вартість квадратного метра на житло площею 38,81 кв. м в 1-ї секції. Спеціальна ціна становить — 17 750 грн / кв. м, звичайна — 18 300грн / кв. м. Пропозиція забудовника діє до 15 жовтня 2019 року.

Отримати відповіді на питання щодо будівництва та оформлення покупки, а також уточнити наявність квартир можна у менеджерів відділу продажів по телефону: +38 (044) 353 02 02.

Коротко про житловий комплекс

ЖК «Сучасний квартал» буде складатись з 3 будинків в урбаністичному стилі. У новобудовах запроектовано 612 квартир з однією, двома і трьома кімнатами. Перші поверхи новобудов заплановані для комерційних об’єктів. Серед закладів — магазини різних груп товарів і кафе. В одній із секцій — дитячий садок, що дозволить батькам не турбуватися про дітлахів і заощадити дорогоцінний ранковий час.
На території комплексу проведуть ландшафтне озеленення, облаштують пішохідні доріжки і зони відпочинку, в тому числі з фонтанами. У дворах з’являться різноманітні ігрові зони для дітей різного віку і футбольне поле. Для автомобілів і велосипедів передбачені відповідні зони паркування.

Благоустрій території в ЖК «Сучасний квартал»

У місцях доступу на закриту територію передбачені пункти охорони, крім того в комплексі запланована система відеоспостереження.
Біля комплексу добре розвинене транспортне сполучення. Поруч знаходяться зупинки громадського транспорту, серед яких швидкісний трамвай і міська електричка. У кроковій доступності розташовано близько 10-ти дошкільних закладів, медичне містечко з дитячою поліклінікою, а також ТЦ «Відрадний» та інші об’єкти соціально-побутової інфраструктури.

Оставьте комментарий