Хто вибув з шоу «Х-фактор 3» 15 грудня?

Хто вибув з шоу «Х-фактор 3» 15 грудня? Субота 15 грудня стала, на жаль, останньою для підопічних продюсера Ірини Дубцової — групи «D-версія». Хлопці з колективу не змогли переконати своїм виступом глядачів телеканалу СТБ проголосувати за них, а тому в наступний тур перейшли тільки Аїда Ніколайчук, Олексій Смирнов, Дмитро Сисоєв і Євген Літвінковіч. Саме вони продовжать боротьбу за два мільйони у фіналі шоу «Х-фактор 3».

Треба сказати, «D-версія» була останньою групою Дубцової, яка змогла дійти до восьмого ефіру. Тепер Ірина складе компанію Сергію Сосєдову, який розпрощався зі своєю останньою підопічної Юлією Плаксиною минулого тижня. Далі змагатимуться продюсери Серьога та Ігор Кондратюк. Сили рівні — два на два.

Треба сказати, що Сергій Сосєдов залишався весь вечір незадоволений. Якщо врахувати його положення як наставника і продюсера, то, начебто, воно і зрозуміло: кому було б приємно. Навіть Дубцова сьогодні сказала, що попрощавшись з хлопцями з «D-версії», добре розуміє почуття свого колеги.

Тим не менш, суботнім вечором 15 грудня дісталося на горіхи від Сосєдова усім учасникам проекту «Х-Фактор 3». Він був пригніченим. Чекаючи яскравих виступів, йому знову довелося слухати депресивні пісні. Сергій Васильович, за його ж визнанням, вже нічого від учасників шоу не чекає і впевнений, що за них голосує «не та аудиторія» і це «велика проблема «Х-фактора».

Оставьте комментарий