Хто став переможцем шоу «Зважені та щасливі»

Хто став переможцем шоу «Зважені та щасливі» В кінці минулого тижня нам стало відомо, що у фінал проекту «Зважені та щасливі» потрапив Андрій і Алік, а от Роман і Марта потрапили під жовту лінію, і тому впродовж всього цього тижня ми мали шанс проголосувати за когось з них. Цього тижня відбувся відкритий фінал шоу «Зважені та щасливі», на якому ми змогли побачити, хто і як сильно змінився.

Названо переможця шоу «Зважені та щасливі — 3»

Минуло 4 місяці, їх було 21, і тільки один з них отримає головний приз у 250 тисяч гривень. Хто ж це буде, дізнаємося зовсім скоро.

Ми побачили кожного учасника, зрозуміли, що навіть якщо в житті настають такі моменти, коли руки опускаються, все одно є щось таке, завдяки чому можна все змінити і стати краще.

Спочатку на сцену вийшли Андрій і Алік, які просто неймовірно здивували своїм зовнішнім виглядом. Потім на сцену вийшов Роман, який вразив глядачів. Ну і, звичайно ж, Марта, після виходу якої чоловіки були в подиві, а жінки по-доброму заздрили.

Отже, у фінал проекту «Зважені та щасливі», за результатами голосування, потрапив Роман, який разом з Андрієм і Аліком позмагається за головний приз у чверть мільйона гривень, а також за звання самого схудлого учасника шоу «Зважені та щасливі». Марта ж в свою чергу, ставши переможницею над собою, отримала можливість поборотися за приз у 100 тисяч гривень з усіма учасниками, які скидали вагу за кадром.

Після того, як всі учасники в останній раз зважились, стало ясно, хто ж став переможцем серед тих, хто худнув за кадром. І це Юрій Мельник, який скинув за весь час проекту 78 кілограм і отримав приз у 100 тисяч гривень. До слова, прямо на сцені Юра зробив пропозицію руки і серця Насті, з якою у нього зав’язалися стосунки ще на початку проекту.

Також стали відомі імена 2-х учасників 3-ого сезону шоу «Зважені та щасливі». Переможцями інтерактивного голосування стали Аліна Шолом і Лариса Єфанова, які вже зовсім скоро почнуть боротьбу із зайвою вагою.

Отже, тепер стало відомо, хто ж став головним переможцем шоу «Зважені та щасливі».

У другому сезоні шоу «Зважені та щасливі», скинувши 86 кілограм, переміг Алік Закревський. Саме він виграв головний приз шоу «Зважені та щасливі» 250 тисяч гривень, і ми його вітаємо.

Оставьте комментарий