Хто переміг у шоу «Танцюють всі» 28 грудня 2012

Хто переміг у шоу "Танцюють всі" 28 грудня 2012 Вчора, 28 грудня, відбувся суперфінал танцювального шоу «Танцюють всі» 5 сезону. Це був довгий і тернистий шлях до перемоги. Багато талановитих учасників не дійшло до фіналу. Але 28 грудня на сцені зібралися найсильніші і серед них визначився переможець
п’ятого сезону талант-шоу «Танцюють всі!».

Суперфіналістами проекту стали Олександр Волков, Антон Рибальченко, Ільдар Тагіров і Ольга Шаповалова. Саме вони відкрили завершальний концерт «Танцюють всі! -5» в образах давньогрецьких богів.

Оля перевтілилася в богиню краси та кохання Афродіту, Ільдар — в бога спритності Гермеса, Саша — в бога війни Ареса, а Антон — в Посейдона. Цей танець для суперфіналістів поставили переможці «Танцюють всі! Повернення героїв» Маріям Туркменбаєва та Євген Кот.

У концерті взяли участь фіналісти п’ятого сезону, за винятком Юліана Цуркану з Молдавії і москвички Софії Чаудхарі, які отримали травми.

Підготували сюрприз ведуча шоу Лілія Ребрик та її чоловік, хореограф проекту Андрій Дикий, пара станцювала пристрасне танго.

За результатами глядацького голосування, четверте місце зайняв Олександр Волков, третє — Антон Рибальченко, друге — Ольга Шаповалова.

Найкращим танцюристом сезону 2012 і володарем 500 тисяч гривень став 18-річний Ільдар Тагіров з Йошкар-Оли (Росія).

Оставьте комментарий