Хто вибув з шоу «Х-фактор 3» 29 грудня

Хто вибув з шоу «Х-фактор 3» 29 грудня Фінал для багатьох шанувальників «Х-фактора» третього сезону виявився несподіваним. Буквально за крок від суперфіналу у боротьби за призові два мільйони гривень вибув останній підопічний Серьоги Олексій Смирнов, — повідомляє Абзац.

Так що в суперфіналі шоу будуть боротися відразу два вихованці Ігоря Кондратюка: Євген Літвінковіч і Аїда Ніколайчук, якый, до речі, Сергій Сосєдов під час ефіру запропонував нове прізвисько — Колибельніца.

«Є ж Примадонна, — сказав Сергій Васильович. — А ти будеш Колибельніцей».

Аїда воліла промовчати, лише посміхнувшись. На цей раз слова Сосєдов її плакати не змусив.

Вже багато говорять про те, що Олексій вибув з проекту, тому що «чогось йому не вистачило». В принципі, може, воно й так. А може, й навпаки — «чогось дуже вистачало всім іншим». Як би там не було, судді вели себе практично так само, як і всі останні ефіри. Роль «злобного критика» настільки припала Сосєдову до душі, що він і на цей раз вирішив їй не змінювати.

Під час ефіру конкурсанти заспівали по три пісні, серед яких одна — та, з якою вони прийшли на проект, а ще одна — в дуеті зі світовою зіркою. В якості запрошених зірок на сцену «Х-фактора» вийшли Кріс Норман (співав з Аїдою), Аль Бано (виконав пісню з Євгеном) і британська співачка Джамелія (заспівала з Олексієм). При цьому знаменитості не тільки заспівали з конкурсантами, але й виконали сольні композиції.

Оставьте комментарий