Новорічний секс-туризм: Він — везе, вона… дає!

Новорічний секс-туризм В Інтернеті є сайти, де шукають собі спонсора для спільного відпочинку. У переддень новорічних свят тут справжній ажіотаж.

Більшість спонсорів на сайтах — чоловіки. Зустріти Новий рік пропонують в самих різних країнах — від України до Гондурасу. Деякі просять дівчат оплатити тільки переліт, але більшість готові розщедритися за весь тур. 29-річний Ігор вже четвертий рік шукає супутниць для відпочинку саме таким способом:

— Від тривалих відносин втомлюєшся. А тут завжди нові емоції, «свіжа кров», як кажуть у народі. Два рази на рік літаю на відпочинок і завжди беру з собою нову супутницю. При цьому ніхто нікому нічого не винен: класний відпочинок, яскраві відчуття — що ще потрібно для повного щастя?

Вік дам, що бажають провести безкоштовно Новий рік за кордоном, меж не має — тут і студентки, і пенсіонерки. Але зазвичай спонсори не приховують своїх бажань: від супутниць потрібен тільки секс. І це, як виявилося, нікого не відлякує. Коли кореспондент «lenta.kh.ua» розмістив на сайті оголошення, що готовий проспонсорувати зустріч Нового року в Італії, за день прийшло сорок чотири пропозиції від дівчат.

«Обожнюю дискотеки і жаркий секс, — написала 23-річна Олена. — Люблю відпочивати без заморочок і напрягів. Легка на підйом, відповідальна і дуже розумна! Досвід подорожей великий — тобі сподобається». У ході листування з’ясувалося, що працює секретарем. Грошей і на життя не вистачає, а ще світ подивитися хочеться. Такий спосіб — самий підходящий. Але повією Алена себе не вважає, міркує так: «Сам подумай: з ким краще «страхатись» — з моїми земляками, у яких гроша за душею немає, або ж з забезпеченою людиною, яка мені ще й світ покаже? Всі чоловіки, з якими я відпочивала, — пристойні люди. Багато одружені, мають дітей. Вони дуже втомлюються на роботі і вдома, і такий відпочинок для них ідеальний. Але одружені Новий рік відзначають з сім’ями. Зазвичай в цей час зустрічаються закоренілі холостяки».

Завдяки такому способу знайомств Алена вже побувала в Туреччині, Таїланді, Китаї, Франції, Італії, Австрії та Німеччини. Цей Новий рік мріє зустріти на Кубі і свято вірить, що у неї все вийде.

Втім, не все так безхмарно. З потенційними спонсорами потрібно поводитися обережно. За словами Олени, деякі чоловіки, пропонуючи казкову зустріч Нового року, насправді нікуди їхати не збираються: «Пропонують секс на першому ж побаченні. Я пару разів наривалася на ошуканців. Обіцяли відпочинок в Таїланді, але після сексу в Москві вони випаровувалися. Тепер, щоб не нарватися, відразу обумовлює, що на першому побаченні сексу не буде. Спочатку він купує тур, а потім я даю все, що він хоче».

Іноді серед спонсорів зустрічаються збоченці. 27-річна Наталія Д. зізналася, що після першого безкоштовного відпочинку зареклася зв’язуватися з подібними сайтами: «Ми поїхали до Іспанії, де його чекали двоє друзів. Доводилося задовольняти всіх, так як вони забрали мій закордонний паспорт. Потім, коли повернулася додому, прочитала в Інтернеті, що я ще легко відбулася. Батьки однієї дівчини писали, що вже рік не можуть знайти свою дочку. Думають, що її відправили працювати в один із борделів в Африці».

Жінок, готових спонсорувати відпочинок чоловікові, практично немає. Більшість пропонують розділити вартість туру навпіл. Одна з дам, зареєстрованих на сайті, пояснила це російським менталітетом.

— Я одного разу взяла на відпочинок із собою 32-річного чоловіка, — розповіла Людмила нашому кореспонденту. — Так він у перший же день напився і заснув в номері. Так і не просихав всю відпустку. Навіщо мені це? Простіше знайти собі супутника на місці — платити за переліт і готель не доведеться.

Оставьте комментарий