Як влюбити в себе дівчину

Як влюбити в себе дівчину Щоб причарувати та влюбити в себе дівчину, потрібно добре розбиратися в її психології, розуміти, як і про що вона думає, як може повести себе в наступний момент, що скаже… Якщо чоловік хоче зачарувати або влюбити в себе дівчину або жінку, він повинен робити і говорити так, щоб це впливало на її емоції. Те ж саме можна сказати про жінку, яка хоче зблизитися з іншою жінкою, стати їй подругою, укласти ділову угоду і вигідний контракт. Тут дуже важливо звернути увагу на наступні моменти, які рекомендують коучер Рон Арден і Брайан Трейси в своїй книзі «Сила чарівності. Як завойовувати серця і добиватися успіху».

Зрозуміти, чого хоче жінка

Відповідь проста — жінка хоче любові, уваги, турботи, поваги. Оточуючих вона оцінює виходячи з того, як кожен з них до неї ставиться. Якщо людина ввічлива, чарівна, турботлива, вона і сама стане для неї такою ж. А якщо вона бачить, що партнер цілком нею зачарований, з радістю сприймає кожне її слово, вона зробить усе можливе, щоб віддячити йому за це, нехай навіть його зовнішність буде самої звичайною, а фінансове становище — не найбільш вигідним.

Більше слухати і ви зможете влюбити в себе кожну дівчину

Якщо хочете зачарувати дівчину, менше говоріть про себе, ставлячи її на перше місце. Розпитуйте її (але не нав’язливо) про її життя, про те, як пройшов день, чим вона захоплюється, цікавиться, що її хвилює і примушує сміятися. Слухайте її, не перебиваючи, лише час від часу задавайте запитання по темі. Жінка оцінить ваші уважність і чуйність, вирішить, що ви просто гарна людина. Іноді, почувши від жінки дуже сентиментальну історію з її життя, можна пережити не просто той біль, що відчувала і вона, висловити своє захоплення нею, щиро поспівчувати, проявити увагу, але і навіть покласти початок серйозних відносин. Адже саме про такого супутника життя мріють більшість дівчат.

«Захопився» нею

Часто дуже важливим буває той момент, що краще не справити враження на жінку, а постаратися самому нею «захопитися». Чим більше уваги ви проявите, чим більше питань задасте (знову — ненав’язливо), чим більше ви будете розпитувати її про плани на майбутнє, життєвих принципах, тривогах і турботах, тим більше ви будете підпадати під її вплив, і тим більше сподобаєтеся їй самі.

Застосуйте ці поради на практиці

Вибрати вже знайому вам жінку з близького оточення. Це може бути подруга, мама, сестра, колега. Уявіть собі, що перед вами найпривабливіша людина у світі. Під час спілкування прагніть ловити кожне сказане нею слово, слухати, не перебиваючи, задавати питання і щиро радіти чи засмучуватися сказаному. На ній ви зможете перевірити всі придбані вами знання, а потім при можливості застосувати їх уже на бажаному об’єкті, коли захочете влюбити в себе ту дівчину яка вам сподобалась.

Оставьте комментарий