Анну Кошмал вразила зіркова хвороба

Анну Кошмал вразила зіркова хвороба Анна Кошмал, яка зіграла онучку Женю в п’ятій частині серіалу «Свати», набирає курс акторської майстерності. Актрисі всього 18 років, на її рахунку лише одна головна роль. Та й то — працювала дівчина під наглядом метрів — Федора Добронравова, Тетяни Кравченко та Людмили Артем’євої.

— Молоді, на жаль, не вміють об’єктивно себе оцінювати. Одна каже: «Я зірка», інша: «Я майстер- педагог», — міркує народна артистка Росії Наталія Крачковська. — Ми все ж були скромніші.

— Аня чарівна дівчина. Але, звичайно, «зірочку» зловила, — розповів нам актор мюзиклів, який знімався в «Сватах», Андрій Бірін. — Серіал з її участю вийшов на екрани, коли їй було всього 16 років — стали впізнавати на вулицях, просити автограф. Пам’ятаю, якось ми в перервах між зйомками пішли обідати. До неї підходили люди: «Скажіть, ви Анна Кошмал?» І Аня важливо говорила: «Ні, просто я на неї схожа». Але було видно, що задоволена.

Чарівність, талант і творчі перспективи — все це у юної актриси є. Але для того, щоб вчити інших, потрібні ще знання та досвід. У Ані навіть немає театральної або кіноосвіти. Нещодавно вона закінчила естрадно-циркове училище у Києві.

Оставьте комментарий