Сьомий прямий ефір шоу «Х-фактор» який відбувся 6 грудня став останнім для Михайла Мостового

Сьомий прямий ефір шоу «Х- фактор» який відбувся 6 грудня став останнім для Михайла Мостового Минулого вечора на телеканалі СТБ українцям подарували черговий вечір улюблених пісень, яскравих виступів і незабутнього шоу. І все це в прямому ефірі вокального проекту «Х- фактор» якій відбувся 6 грудня пізно увечері на телеканалі СТБ.

Нагадаємо, вже кілька місяців поспіль учасники борються за почесне звання кращого вокаліста країни і головний приз — 2 мільйони гривень. Щотижня конкурсанти виконують по одній композиції, а по закінченню двоє з них, які набрали найменшу кількість глядацьких голосів, потрапляють в номінацію і співають пісні за життя. Хто гідний залишитися в шоу — вибирають судді : Ірина Дубцова, Ігор Кондратюк, Серьога та Сергій Сосєдов.

Після виконання усіма конкурсантами своїх пісень 6 грудня в номінацію попали колектив «Two Voices» та Михайло Мостовий. Судді проекту віддали свої голоса за дует. Хоча здавалось що Михайло Мостовий – один з найкращих у проекті, який може надіятись навіть на перемогу у шоу.

Михайло Мостовий виконав пісню Григорія Лепса «Лабіринт». «Тобі вдалося передати ту атмосферу розгубленості від нерозділеного кохання, яку закладали автори цієї пісні», — зазначив Серьога. А Ірина Дубцова підкреслила: «Як складно знайти чоловіка, який буде прислухатися до того, що говорить жінка, що вона радить. Чоловіка, для якого буде важлива думка жінки, яка знаходиться поруч з ним. Я такого чоловіка знайшла, і Міша, здається, почав прислухатися до моїх порад, і як приємно, що таких чоловіків вже двоє».

Незважаючи на всі відгуки і слова, цей ефір став для Михайла фатальним. Мостовий потрапив у номінацію разом з колективом «TwoVoices», заспівав пісню за життя, але члени журі його не підтримали: Ірина Дубцова, і Серьога проголосували за дует, і Мостовий покинув проект.

«А можна спочатку я задам питання керівництву каналу СТБ. Якщо мої колеги всі підряд ефіри, всі суботи, починаючи з першої, так активно ненавидять мене, навіщо я сиджу в цьому журі?» — задався питанням Сергій Сосєдов.

З ним погодилися і інтернет-користувачі. «Взагалі припускав, що Мостовий переможе в цьому сезоні. Дивно…», « Хлоп’ята, ну це ж не по дорослому — зливати учасника через ненависть до Сосєдова… », «Явно змовилися проти Сосєдова. Він, звичайно, дивак, але віддати перевагу дуету… Така дурість. Злили Мостового, тому що він був реальним претендентом на перемогу», «Принцип трусів і слабаків виганяти найсильнішого. Михайло один з найсильніших суперників! », «У мене шок, злили сильного учасника, хоч я і не за Мостового, але дует вже не раз був в номінації і це необґрунтовано, а головне не справедливо, Сосєдова шкода дуже, не хочу більше дивитися шоу яке любила, воно стало занадто особистісним і гнилим», — і це далеко не єдині коментарі на сайті телеканалу.

Оставьте комментарий