Хто покинув Х-Фактор 22 грудня 2012 року

Хто покинув Х-Фактор 22 грудня 2012 року Вчора, 22 грудня, на телеканалі СТБ відбувся 9 відбірковий тур шоу «Х-фактор 3». Перед виступили останнні 4 учасників.

У суботу, 22 грудня, відбувся дев’ятий прямий ефір третього сезону шоу «Х-фактор». Четверо фіналістів виконали по дві пісні — танцювальний хіт і міський романс.

Нагадаємо, з попереднього ефіру судді не мають права вирішального голосу, доля решти фіналістів повністю знаходиться в руках глядачів.

На цей раз судді були не так суворі до учасників, розуміючи і без того напружений стан. Адже 22 грудня вирішувалося, хто проходить в трійку суперфіналістів. Від Сергія Сосєдова дісталося Аїді Ніколайчук за романс, в якому вона забула слова. Перепалка Сосєдова з Кондратюком схвилювала дівчину і довела її до сліз прямо на сцені.

Найяскравішим, мабуть, 22 грудня став виступ Євгена Літвінковіча з танцювальним хітом. Під час номера Женя танцював, як не танцював на жодній репетиції, як сказав його наставник Ігор Кондратюк.

Олексій Літвінковіч порадував Ірину Дубцову, виконавши одну з її улюблених пісень, «I breathe» групи Vacuum.

Дмитру Сисоєву 22 грудня вдалося впоратися зі складним завданням — романсом «Очі чорні», а на прохання Сергія Сосєдова він ще й станцював «Циганочка».

За результатами глядацького голосування, 22 грудня найменше голосів набрав Дмитро Сисоєв. Саме він покинув «Х-фактор-3» в цей раз, за крок до суперфіналу. Таким чином, до трійки суперфіналістів потрапили Євген Літвінковіч, Аїда Ніколайчук та Олексій Смирнов.

Джерело: abzac.org

Оставьте комментарий