Хто переміг в шоу «Майстер шеф 2»

Хто переміг в шоу «Майстер шеф 2» 26 грудня на СТБ відбувся заключний випуск кулінарного шоу, за результатами якого стало відомо, хто переміг у «Майстер шеф 2». У суперфіналі шоу «Майстер шеф 2» сьогодні приймали участь троє учасників, які залишилися — 29-річна киянка Єлизавета Глинська, 28-річний Михайло Сосновських з Одеської області (смт Чорноморське) і 25-річна Тетяна Немеровец з Одеської області (с. Гоголів). Всього одне-єдине конкурсне завдання — і телеглядачі дізналися ім’я переможця другого сезону шоу «Майстер шеф 2». Трьом кулінаром належало приготувати за 2 години 3 страви — закуска, основна страва і десерт. Суть завдання полягала в тому, щоб учасники приготували не просто три страви, які вони готували раніше, а щоб у своєму меню вони продемонстрували не тільки витончений і вишуканий смак, але і весь свій професійний ріст на проекті «Майстер шеф 2».

Єлизавета Глинська з самого початку вирішила експериментувати і готувати щось нове. А ось Тетяна Немеровец віддала перевагу знайомим рецептами. Таня готувала знайомі страви, додаючи в них лише нові травички і спеції.

Під час того, як учасники готували свої фінальні страви на проекті, на балконі за ними спостерігали їхні родичі, а також вся 20-ка проекту «Майстер шеф 2». Тетяну Немеровец більше всіх критикували учасники котрі вже вибули, тому що вважали, ніби вона зайняла місце Олександра Білодіда у фіналі. В той час, як Єлизавета Глинська з самого першого випуску негласно зайняла місце лідера і головного претендента на перемогу в шоу «Майстер шеф 2». Михайло Сосноскіх також виявився в суперфіналі проекту не цілком логічно. Були більш сильні чоловіки-учасники на шоу «Майстер шеф 2».

Коли судді оцінювали по черзі кожну страву суперфіналістів шоу «Майстер шеф 2», то без зауважень не обійшлося. Місцями місце мала жорстка критика на адресу кожного учасника. Складалося враження, що жоден з трьох суперфіналістів гідно не впорався зі своїм останнім завданням. Після наради судді прийняли своє остаточне рішення і назвали ім’я переможця «Майстер шеф 2, розкривши чорний конверт.

Таким чином, в шоу «Майстер шеф 2» перемогла Єлизавета Глинська, в якій судді побачили великий потенціал. От хто став переможцем «Майстер шеф 2» стало відомо. Переможець шоу, за словами членів журі проекту, зможе гідно представити Україну в кращій кулінарній школі Франції.

Переможець «Майстер шеф 2» отримає приз 500 тисяч гривень, а також можливість навчання у Франції.

Переможниця «Майстер шеф 2» Єлизавета Глинська (ФОТО)

Оставьте комментарий