Обручка Ксенії Собчак, подарована на весілля Максимом Віторганом, виявилась обманом

Обручка Ксенії Собчак, подарована на весілля Максимом Віторганом, виявилась обманом Відома російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак, яка 1 лютого вийшла заміж за актора Максима Віторгана, показала своє нове кільце.

Прикраса виконано у вигляді чи то довгої чорної змії, яка багаторазово обплутала палець зірки шоу бізнесу, чи то у вигляді восьминога, який сховав голову.

«А ось моє кільце, срібне, з Нью-Йорка і не дорого», — повідомила Ксенія Собчак на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, прикріпивши до запису знімок правої руки.

При цьому в пресі поширюється інформація про те, що чорна змія нібито є обручкою, яку Максим Віторган подарував для Собчак. Однак «жовті» ЗМІ, як це часто і буває, не звернули уваги на деякі деталі знімка.

Так, по-перше, кільце надіто на ліву руку, а не на праву, як прийнято в Росії; а, по-друге, подарунок прикрашає середній, а не безіменний палець руки зірки. Таким чином, кільце в даному випадку не може вважатися заручним.

Крім того, тиждень тому Ксенія Собчак сама показувала знімки з весілля, де обручку абсолютно звичайної форми було надіто на безіменний палець її правої руки. Тоді молодята розмістили в своїх Твіттері однакове повідомлення: фотографію двох долонь з обручками, підписану «Спасибі за привітання!».

Нагадаємо, що весілля Ксенії Собчак і Максима Віторгана, яке відбулося 1 лютого в РАГСі на Ленінському проспекті, і перейшло в торжество в ресторані «Фітіль», стало повною несподіванкою для шанувальників і друзів зіркової пари. Ксенія, яка нещодавно розлучилася з Іллею Яшиним, заперечувала свій розрив з опозиціонером. Ніхто і уявити не міг, що у телеведучої так швидко з’явиться новий бойфренд, і тим більше — що вона вийде заміж.