Олександр Семчев різко схуд

Олександр Семчев різко схуд Олександра Семчева глядачі полюбили, ледь побачивши на екрані. Його амплуа — чарівний, добродушний товстун. Але от сам актор розуміє, що такі габарити можуть принести йому чимало проблем зі здоров’ям. Він веде боротьбу із зайвою вагою.

Перші спроби скинути вагу почалися у актора ще вісім років тому, коли тяжко захворів його колега по театру, знаменитий товстун В’ячеслав Невинний. Актор страждав ожирінням, цей фактор спровокував діабет, почалися проблеми з ногами, справа дійшла до ампутації. У свій час зайва вага зіграла свою роль в кар’єрі Семчева, адже саме через цю надзвичайну повноту його і запримітили режисери.

…В юності він був таким же, як усі. А коли повернувся з армії, з якоїсь причини порушився обмін речовин, Саша стрімко став повныти і до тридцяти років став важити більше 150 кг. Спочатку Семчев переживав: яке амплуа йому дістанеться з такими зовнішніми даними? Але потім зрозумів, що потрапив у «струю». Виробникам пива були потрібні товстуни для реклами їхньої продукції, а режисерам — пузаті «авторитети» для серіалів. От тільки здоров’я актора не радувало.

— Часто прихоплює серце, мучить задишка, — скаржився він. — Важко і ногам. Нерідко відчуваю сонливість.

Колеги по театру зі співчуттям спостерігали, як Олександр Семчев мачається, щоб, припустимо, зав’язати шнурки на черевиках. Його легкість і рухливість на сцені і в кадрі в життя не переносилася. Акторові було важко навіть ходити! І тоді він взявся за себе. По-перше, сів на жорстку дієту. Став вживати в їжу тільки овочі і вівсянку, а після шостої вечора їсти взагалі припинив. Чи потрібно говорити, якою силою волі він придушував в собі бажання що-небудь з’їсти? Але Семчев тримався, розуміючи, що відступати нікуди. До цього він додав регулярні заняття на тренажерах — бігову доріжку, швидку ходьбу, вправи для проблемних зон.

Проявивши впертість і волю, Олександр отримав непогані результати — скинув 30 кг за рік. Не відмовився він і від ліпосакції, яку запропонувала йому одна з елітних клінік. Лікарі провели комплекс заходів по відновленню нормального кровообігу і навчили актора правильно дихати, щоб йому було легше пересуватися. От тільки відразу попередили — схуднути до 70 кг йому не вдасться, так це й небезпечно для життя. Але уникнути хвороб і проблем з пересуванням — цілком.

Правда, глядач не помітив особливих змін у зовнішності актора, який продовжує активно зніматися в серіалах, для людей він як і раніше улюблений товстун.

Оставьте комментарий