Російська влада озвучила імена загиблих в автокатастрофі поблизу бельгійського міста

Російська влада озвучила імена загиблих в автокатастрофі поблизу бельгійського міста 14 квітня з’явилися нові подробиці дорожньо-транспортної пригоди поблизу міста Антверпен у Бельгії.

Стало відомо, що майже всі пасажири автобуса який перевернувся недалеко від Антверпена були росіянами. Троє з них загинули.

Представник прес-аташе російського посольства в Бельгії Георгій Кузнєцов розповів про цю страшну трагедію журналістам, які працюють в Бельгії.

З’ясувалося, що загинули двоє підлітків з Росії і вчителька-росіянка. Пізніше стало відомо, що це гід з Санкт-Петербурга Ольга Ашуркова (рік народження не уточнюється), вчителька Надія Дербенцева (1962 р. н.), та Ілля Кібіров (1998 р. н).

Крім того, жертвами трагедії стали два громадянина Польщі. Ймовірно, це або два водія, або водій і гід. Поранення різного ступеня тяжкості отримали, за словами Кузнєцова, дев’ятнадцять чоловік.

Варто відзначити, що деякий час тому говорилося про те, що загинула тільки одна росіянка.

Нагадаємо, що ДТП сталося вранці 14 квітня недалеко від бельгійського міста Антверпен. Майже відразу після появи інформації про трагедію повідомлялося, що місцева влада не хоче допомагати працівникам російського консульства, які майже відразу приїхали на місце події.

Оставьте комментарий