Названо переможця шоу «Голос. Діти»

Названо переможця шоу «Голос. Діти» Хто переміг в шоу «Голос. Діти», переможець шоу «Голос. Діти», «Голос. Діти», победитель, кто победитель «Голос. Діти»

Переможцем фіналу українського вокального шоу «Голос. Діти», який відбувся 6 січня, стала наймолодша учасниця Ганна Ткач. Маленька «підопічна» Олега Скрипки перемогла, виконавши у прямому ефірі пісню «Мамо».

Як звичайно, фінал проходив у два етапи: у першому з них три команди по три конкурсанта виконали пісні, вибрані для них тренерами. Під час виступу юних артистів глядачі віддавали за них свої голоси. За підсумками голосування обрали по одному учаснику з кожної команди для другого етапу. Таким чином у суперфінал потрапили Соломія Лук’янець, Аня Ткач та Еліна Сосновська. Вони і співали в дуеті зі своїми наставниками.

Ганна Ткач з Олегом Скрипкою заспівали пісню «Мамо». Їх виступ змусив розплакатись багатьох глядачів у залі. Зі Світланою Лободою на сцену вийшла Еліна Сосновська з композицією «40 градусів». А Соломія Лук’янець виконала хіт своєї наставниці Тіни Кароль «Вище хмар».

Ведуча проекту Катя Осадча під час оголошення переможця спершу назвала фаворита альтернативного голосування. (Телеглядачі вибирали на сайті шоу кращого на їхню думку учасника, якого недооцінило журі). У підсумку, найбільше голосів набрав Олексій Ткаченко, який виконав пісню Олександра Пономарьова «Варто чи ні». Після цього українська світська левиця відкрила конверт з іменем головного переможця «Голос. Діти». З величезним відривом (понад 60% голосів) конкурс виграла Ганна Ткач, найменша учасниця проекту. Організатори шоу запевняють, що 7-річна співачка показала просто дивовижні результати, так як з таким відривом не перемагав жоден дорослий конкурсант «Голосу країни».

Як і обіцялося, Анна отримала свій приз — її нагородили 50 тисячами гривень і найближчим часом відправиться вчитися вокалу в Лос-Анджелес, де підпише контракт з Universal Music.

Оставьте комментарий