Акція з вимогою відставки президента України Віктора Януковича розрослася в Полтаві до несподіваних масштабів

Акція з вимогою відставки президента України Віктора Януковича розрослася в Полтаві до несподіваних масштабів 13 квітня в Полтаві пройшов мітинг української опозиції, яка вимагає відставки президента країни Віктора Януковича.

Українська опозиція вважає, що на акцію прийшли близько восьми тисяч осіб. Влада, втім, вважає, що прийшло тільки дві тисячі.

На мітингу виступали глави фракцій «Батьківщина» і «Свобода» Арсеній Яценюк і Олег Тягнибок, а також кілька опозиційних депутатів. Опозиціонери вимагали провести референдум про довіру президенту країни, а також запустити процедуру імпічменту. Акція завершилася без пригод, затриманих немає.

Напередодні, 12 квітня, українська опозиція вже провела аналогічний мітинг біля міської ради в Харкові. Опозиція скаржиться на те, що місцева влада перешкоджала проведенню цього мітингу, огородивши площу перед міськрадою громадським транспортом.

Варто відзначити, що головною метою опозиції є відставка президента України Віктора Януковича, а також боротьба за базові права громадян країни.

Оставьте комментарий