Володимир Кличко у важкому бою відстояв свої пояси

Володимир Кличко у важкому бою відстояв свої пояси Судді одноголосно віддали перемогу українцеві

Володимир Кличко здобув свою 64-ту перемогу на професійному рингу! У важкому бою проти американця Брайанта Дженнінгса наш чемпіон боксував всі 12 раундів і зберіг свої пояси, завдяки одноголосному рішенню суддів.

Бій в Нью-Йорку став одним з найскладніших для Володимира за останні роки. Його суперник — Дженнінгс – гарно захищався і дуже агресивно атакував, але протягом усього бою було відчуття, що українець контролює хід подій.

Видовищного поєдинку, на який так розраховували американці, не вийшло. За всі 12 раундів Володимир лише одного разу здорово вцілив в обличчя суперника, але це вже було в останньому раунді, за 20 секунд до фінального гонгу. А в 10-му раунді рефері в рингу навіть зняв з Кличком очко за те, що той небезпечно йшов у клінч.

Але тим не менш, всі три судді після закінчення останнього 12-го раунду одноголосно віддали перемогу українцеві: 118: 109, 116: 111, 116: 111. Володимир у 18-й раз відстоює свій титул чемпіона світу за трьома версіями! У важкому чемпіонському бою, в якому потрібно було проявити не тільки характер, а й божевільну витривалість.

Хайден Паннетьєрі, яка відчайдушно вболівала за батька своєї дитини, може бути щаслива. Тепер Володимир з родиною буде до початку тренувань до наступного бою.

За матеріалами: www.rivnist.in.ua