Співачка Шакіра виграла суд на $ 245 мільйонів

Шакіра Шакірі вдалося майже виграти в битві з колишнім коханцем. Антоніо де ла Руа вже багато місяців вимагає від співачки однієї тільки компенсації за розставання 45 мільйонів доларів, а ще 200 млн мріяв отримати за нібито упущену через завантаженість справами Шакіри вигоду.

Головне ж, Антоніо запевняв: якби не його старання, світ взагалі не дізнався б виконавицю. Але чи то через любовний зв’язок, який зробив його довірливим, чи то з якоїсь іншої причини, але ніяких підтверджуючих ці слова паперів показати так і не зумів. Шакіра ж, як часто буває з жінками, зберегла все, що мало хоч найменше відношення до справи.

Показала, наприклад, електронне листування, де хлопець підтверджував, що нічим не володіє, і шлюбний договір, за яким співачка не лізла в справи бойфренда, а він — в її. Хоча по ходу справи претензії були скорочені в 2,5 рази, Антоніо це все одно не допомогло: у Штатах він не одержить ні цента.

Строго кажучи, суд не вирішив, що Шакіра права і колишній надалі не може нічого від неї вимагати. Просто обидва вони — південноамериканці, а тому і розбирання повинні влаштовувати на батьківщині. І тепер принижений екс-коханець збирається продовжити вибивати гроші з зірки, але вже в Колумбії, звідки 36-річна знаменитість родом.

Нагадаємо, що Антоніо де ла Руа познайомився з Шакірою в ту пору, коли його батько був президентом Аргентини, і розглядався співачкою як дуже вигідна партія. Однак через масові заворушення папа пішов у відставку і навіть потрапив під суд. Антоніо і Шакіра розповіли про розставання через 11 років після початку роману, навесні 2011-го.

Оставьте комментарий