Хто вибув з шоу «Х-фактор 4» 28 грудня

Хто вибув з шоу «Х-фактор 4» 28 грудня 28 грудня відбувся десятий прямий ефір шоу «Х-фактор 4». Визначилися два фіналісти шоу: глядачі проголосували за кращих виконавців.

У десятому прямому ефірі стали відомі імена двох фіналістів шоу: на сцену вийшли Сергій Гладир, Олександр Порядинський і група Тріода. Дуети з російськими та українськими знаменитостями допомогли глядачам визначити кращих вокалістів шоу Х-фактор 4. Другу композицію учасники виконали ту ж, що і на кастингах пів року тому, а третьою була «ставка журі», композиція іноземною мовою. «Іде старий рік, в ефірі буде багато розмов про Новий рік 2014, ми багато чому навчилися і зустріли унікальних людей в цьому сезоні Х-фактора», — сказав Сергій Сосєдов перед виходом на сцену першого учасника.

Сергій Гладир вийшов на сцену Х-фактора першим. Вын виконав пісню «На зорі» у військовому кітелю, саме її стоматолог виконував на кастингу шоу. «Ми бачили професійний виступ, це стало прекрасним початком сьогоднішнього вечора», — сказав Серьога. Сосєдов похвалив номер свого підопічного, звернувши увагу на його еволюційне зростання на шляху до фіналу «Х –фактора».

Олена Ваєнга заспівала романтичну пісню з Сергієм Гладир. Легендарна артистка вийшла на сцену в довгій чорній сукні з пишною спідницею, Сергій же співав у білому костюмі. Оксана Марченко зізналася, що Сергій Гладир дуже хвилювався перед виступом. «Але він же людина хороша, це відразу видно. Я сама переживаю не менше», — прокоментувала Олена Ваєнга. Третя композиція Сергія Гладир була англійською мовою, пристрасний образ Гладир в червоному костюмі не залишив байдужими журі.

Олександр Порядинський представив яскравий номер суддям: хлопець заспівав композицію, присвячену батькові. Батьки Сашка в залі не могли стримати сліз. Учасник підійшов до підготовки номера з великою відповідальністю і на сцені не зміг приховати хвилювання: у його руці тремтів мікрофон. «Саша зачарував своєю чесністю. Простий і без затій, вийшов і заспівав, як вдячний син своїх батьків», — висловився Сергій Сосєдов.

Другу композицію Порядинський виконав в дуеті зі співачкою Лолітою. Артистка співала куплет пісні, читаючи слова з листка. Після композиції Лоліта розплакалася зі словами: «Саша Порядинський зачепив мене. Його батько зізнався, що мріє побачити сина який вирвався з убогості. І це варто того, щоб співати. Щоб жити». Третя композиція Порядинського була іспанською мовою, шанувальники вокаліста аплодували йому стоячи.

Оставьте комментарий