Де відпочити в Карпатах: огляд цін і курортів

Скала Слон у Яремче Кришталево чисте повітря, що п’янить своїм солодким ягідно-трав’яним ароматом легкі, безкраї лісові простори, швидкі прохолодні річки і водоспади і барвисті пейзажі зберігаються в серці Українських Карпат і чарують своїм чаклунством мільйони мандрівників з усіх куточків світу! Споглядати, як перші сонячні промені проходять крізь ранкову густоту сірих туманів, пускатися в танок під звучання енергійних гуцульських мелодій, дегустувати найсмачніші страви закарпатської кухні і зануритися в атмосферу Карпатських легенд, щоб шукати серед стародавніх дерев мавок і містичних духів. Відпочинок в українських Карпатах наповнений літньою прохолодою бурхливого потоку гірських річок, солодкістю лісових ягід, повільно падаючим багряно-жовтим листям в розпалі осінніх днів, сніговими гірськими вершинами і торжеством весняного цвітіння природи!

Гірсько-лижний курорт Буковель

Одним з найвідоміших курортів Карпат є Буковель. Навіть найвимогливіші мандрівники зможуть відпочити тут душею і тілом в будь-який час року. Любителі лиж і сноубордів підкорюють місцеві снігові траси, насолоджуються красою гірських вершин з підйомників, ароматним глінтвейном і приголомшливою кухнею, а СПА-центри, традиційні лазні, басейни і термальні води допоможуть Вам позбутися від втоми важкого дня, отримати заряд сил і енергії поряд з незабутніми враженнями. Влітку Буковель приймає не менше туристів, ніж в зимовий період. Катання на конях, захоплюючі екскурсії, прохолодні джерела, походи з наметами, вивчення місцевих традицій і звивистих гірських стежок — це тільки маленька частина того, що чекає Вас по приїзду в Буковель!

Гірсько-лижний курорт Буковель

Яремче — зелена перлина Карпат

Якщо Ви перебуваєте в Буковелі, не забудьте відвідати справжнє серце Карпат — Яремче. Унікальне поєднання краси гірських гір, величних водоспадів, могутніх гірських піків і прадавніх лісів зробили Яремче справжнім магнітом, приваблюють туристів з усіх куточків планети. Більш того, відомий сувенірний ринок, привабливі ціни на проживання 150-1000 грн за добу, атмосферні гуцульські традиції і дивовижні легенди, якими тут можуть похвалитися багато місць, змусять Вас повернутися сюди ще не один раз в будь-який час року!

Сувенірний ринок в Яремче

Після Яремче, любителі збирати гриби і ягоди, паралельно насолоджуючись мальовничими краєвидами, обов’язково повинні поїхати на відпочинок в Татарів! Комфортна погода, унікальні кліматичні умови і свіже гірське повітря приваблюють сюди безліч туристів і бажаючих поправити здоров’я вже не одне століття.

Лижні траси Драгобат та Славського

Найвищим гірськолижним курортом неподалік від невеликого селища Ясина є Драгобрат. Лижні траси різних видів складності і підйомники відкриваються в листопаді і залучають прихильників активного виду відпочинку до середини травня. Але, якщо Ви думаєте, що влітку Ви будете тут нудьгувати, Ви глибоко помиляєтеся. У теплу пору року квітучі ландшафти, кінні прогулянки, підкорення вершин, катання по гірських схилах річок не дозволять Вам сумувати! Тим більше, на відміну від Буковеля, ціни тут досить бюджетні і складають в середньому 250-300 грн за добу на 2 осіб.

Завдяки зручному залізничному розташуванню, первозданній красі природи і тихій атмосфері спокою і усамітнення від міського ритму, Славське у Львівській області зачарувало серця багатьох українців! Більш того, прекрасні річки, що знаходяться неподалік селища, низькі ціни 150-450 грн за добу роблять курорт must-visit для відпочинку на вихідні!

Унікальні природні простори, мальовничі місця, столітні ліси, величні гірські вершини і кришталево чисте повітря Карпат притягують безліч любителів екстремального відпочинку, що бажають оздоровитися або спраглих спокою й умиротворення. І якщо Ви ще не забронювали подорож в Карпати, швидше за змінюйте цю ситуацію і пориньте в чарівну атмосферу казкової краси Західної України якомога швидше!

Оставьте комментарий