Як отримати онлайн-кредит на картку будь-якого українського банку

Споживчі кредити без особистої присутності заявника — популярна практика серед українців, яким терміново потрібна відносно невелика сума в борг. Такі позики ще називають «зарплатними кредитами», так як їх оформляють на короткий термін — «до зарплати».

Особливим попитом користується кредит онлайн, який можна оформити в Ваша Готівочка в кілька кліків. Головною перевагою такої кредитної програми вважається можливість кредит онлайн на прозорих умовах. У компанії не користуються прийомами з прихованими комісіями, додатковими обов’язками клієнта, які «раптово» з’являються після підписання контракту.

Серед інших переваг обслуговування в компанії виділяють:

Швидке оформлення заявки. Буде потрібно всього 5-10 хвилин, щоб заповнити анкету і отримати зворотній зв’язок від чергового менеджера.
Мінімум документів. Від клієнта не вимагатимуть довідку про доходи, поручительства або застави у вигляді рухомого / нерухомого майна. Замість цього потрібно тільки мати картку будь-якого українського банку, а також завантажити дані паспорта громадянина України (це підтвердить, що клієнт є повнолітнім) і ідентифікаційного коду.
Цілодобове обслуговування. Оператори працюють навіть в нічний час і свята. Тому навіть у разі виникнення екстреної ситуації завжди можна звернутися за фінансовою допомогою.
Крім цього компанія приймає заявки від клієнтів, чия кредитна історія залишає бажати кращого. За допомогою EwaCash багато клієнтів вже встигли виправити власний кредитний рейтинг, а також отримати потрібну суму до зарплати.

Алгоритм подачі заявки

Найпростіший варіант подачі заявки на отримання кредитних коштів — безпосередньо зверніться до відділення Укрсиббанку, щоб отримати консультацію у зручний для себе час. Але зробити це можна і без інструкції менеджера, самостійно заповнивши заявку на сайті компанії.

Спочатку клієнт повинен визначитися з сумою кредитних коштів і зареєструватися на сайті. Після цього потрібно використовувати кредитний калькулятор і внести всі супутні дані для швидкого отримання позитивної відповіді. Наступний крок — перевірка банківської картки. Якщо все в порядку, то менеджер схвалить заявку, і кошти надійдуть клієнту. Зазвичай між успішної верифікацією карти і переказом коштів споживача проходить не більше 10 хвилин.