У поліції Індії розповіли про визнання злочинців, затриманих за підозрою у зґвалтуванні туристки зі Швейцарії

У поліції Індії розповіли про визнання злочинців, затриманих за підозрою у зґвалтуванні туристки зі Швейцарії Влада Швейцарії зажадали, щоб в Індії негайно приступили до розслідування групового зґвалтування туристки. Тим часом кілька злочинців вже зізналися у своїй вині.

Заява на адресу індійської влади надійшло від представника посольства Швейцарії. Також в посольстві зазначили, що вони надають підтримку постраждалій туристці.

У місцевій поліцейській ділянці заявили, що п’ять чоловік зізналися у своїй причетності до зґвалтування туристки зі Швейцарії та побиття її чоловіка.

Нагадаємо, що 15 березня на дівчину напали в окрузі Датіа. Це сталося, коли вона зі своїм чоловіком розташувалася в наметі поруч з лісом. Дівчину зґвалтували кілька людей, імовірно місцеві жителі, а її супутника по звірячому побили.

Після інциденту обидва постраждалих були доставлені в госпіталь, розташований в місті Гваліор.

Не дивлячись на отримані від затриманих зізнання, поліція продовжує займатися пошуком злочинців, які вчинили жорстокий напад на туристів, так як припускає, що група нападників складалася більш ніж з 10 осіб.

Оставьте комментарий