Коханець Тетяни Буланової вперше розповів правду про їхній роман

Коханець Тетяни Буланової вперше розповів правду про їхній роман У 44-річної Тетяни Буланової ще недавно все в житті було, здавалося, чудово і стабільно. Вона популярна співачка, мати двох синів, чоловік — знаменитий футболіст Владислав Радімов. Як грім серед ясного неба, взимку прогриміла звістка: Таня і Влад таки розлучаються. І наступна сенсація: у зірки шоу-бізнесу новий друг — молодий співак Олександр Попов, з яким вона записала пісню «Вбив собі в голову». Вперше Попов погодився відкрити подробиці відносин з Булановою нашому кореспонденту.

При зустрічі я побачила чарівного хлопця з широкою посмішкою. Мимоволі порівняла з Владиславом Радімовим: погляд спідлоба, весь на нервах, у співрозмовнику ніби бачить ворога. Схоже, за роки в спорті звик, що життя — вічний бій. Поруч з ним і Тетяна Буланова виглядала якоюсь сумною. У Петербурзі, де жила пара, пліткували, ніби спортсмен погулює від дружини. І навіть прикладав руку до Тані. Правда чи ні — знають тільки двоє. Зараз кажуть: Таня по-жіночому розцвіла, літає наче на крилах. І такий блиск в очах!

— Я вірю в гороскоп, — почав розмову Сашко. — І я, і Таня — Риби, три дні різниці. І ми на одній хвилі. Дехто говорить про значну різницю у віці. Багатьом жінкам у 25 років виглядати, як Таня! Вона дуже гарна! Знаю, що вона не займається спортом — просто не любить. Не сидить на дієтах. Але привчила себе не їсти після 16.00. А до цього дозволяє собі все. Особливо любить морозиво. Сова: пізно лягає спати. Коли доводиться прокидатися рано, вона не в дусі. Гаразд, кажу, до вечора — і їду по своїх справах. Ніколи не треба лізти до людини, якщо вона не хоче спілкуватися.

За словами Сашка, познайомилися вони в аеропорту: Буланова чекала музикантів, щоб поїхати на гастролі. Попов теж летів виступати. Впізнав співачку — підійшов, розговорилися.

— Досі наговоритися не можемо, — з ніжністю говорить Саша.

— А я думала, Тетяна — людина закрита і дуже мовчазна. Таке враження справила, коли ми спілкувалися з нею і Владиславом.

— Таня — закрита людина? Що ви, ні! Вона дуже відкрита, щира. Пам’ятаю, як зустрілися в студії. Таня записувала пісні і перед цим почала танцювати. Мені, говорить зі сміхом, потрібно зловити настрій, «розгойдатися». Потім вирішили випити по келиху вина — а вона п’є тільки рожеве. Я збігав, купив. Але в студії не виявилося штопора, щоб відкрити пляшку. І ми вже разом пішли купувати. Зайшли в один магазинчик, там Таню впізнали і подарували їй штопор (сміється).

— Зараз ви живете в Москві, Тетяна — у Петербурзі. Важко любити на відстані?

— Таня постійно приїжджає до Москви по роботі. І все-таки живемо в XXI столітті: скайп, Інтернет, мобільний. Ми весь день на зв’язку. Смуток накочує, коли Таня їде в Пітер і я проводжаю її на вокзалі. Я зроблю все, що в моїх силах, щоб ми були разом і вона ніколи не сумувала. Я вже зробив Тані пропозицію. Вона обіцяла подумати, поки вирішує свої сімейні справи … Але я повторю ще раз зі сторінок вашого видання: Таня, виходь за мене заміж!

— Ви вже познайомили Тетяну зі своєю мамою?

— Коли чутки докотилися до мами, вона засмутилася: «Саш, кажуть, ти чужу сім’ю розбиваєш, не треба». Але, погодьтеся, якщо відносини міцні, їх ніщо і ніхто не розіб’є. А тут в сім’ї, мабуть, накопичилися свої проблеми. Які — не знаю, я не вдавався у деталі… Зараз мама запитує: «Тетяна грядки-то полоти вміє?!» (Сміється.) У мене дуже проста мама, я ж виріс у селі.

Слово спеціалісту

Сімейний психолог, автор кількох книг на тему особистих відносин Анетта Орлова:

— Зараз часто зрілі жінки будують відносини і виходять заміж за чоловіків значно їх молодше. Тому що їх ровесники — за 40 — або запускають себе, починають випивати і втрачають інтерес до життя, або задивляються на юних красунь, а іноді і те, і інше відразу. А жінки за сорок відмінно виглядають, самі себе забезпечують, вони не хочуть «сидіти на лавці запасних». І правильно роблять.

Довідка

Олександру Попову 32 роки. Родом з Білорусії. Виріс у родині, де було четверо дітей. В юності професійно займався легкою атлетикою. Але серйозна травма ноги поставила хрест на спортивній кар’єрі. Одружений ніколи не був.

Оставьте комментарий