Чоловік Тіни Кароль, Євген Огір помер від раку шлунка після тривалого лікування

Чоловік Тіни Кароль, Євген Огір помер від раку шлунка після тривалого лікування Вчора ввечері у Києві помер від раку шлунка чоловік співачки Тіни Кароль Євген Огир. Як стало відомо, кілька днів тому співачка привезла чоловіка додому з Німеччини.

У Києві сталася трагічне подія: від раку шлунка пішов з життя чоловік відомої української співачки Тіни Кароль Євген Огир. Чоловікові було всього 32 роки. Євген Огір та Тіна Кароль познайомилися в 2007 році і відразу сподобалися один одному, в тому ж році Огір став особистим продюсером співачки, а ще через рік Тіна та Євген одружилися, у молодих народився хлопчик Веніамін. Зараз хлопчик ходить у дитячий садок, — повідомляє видання abzac.org.

Зараз на автобіографічному сайті Тіни виставлена на тлі сайту фотографія — лист із зошита із залишеним на ньому слідом від поцілунку і написом «Пам’ятаю», яка нібито написана помадою. Невтішна настільки рано овдовіла зірка досі не може повірити в те, що така трагедія прийшла в її життя. Поки невідомо, де проходитимуть похорон покійного.
Нагадаємо, що продюсер Євген Огір лікувався від раку шлунка в кращих професійних клініках Німеччини та Ізраїлю протягом довгого часу.

У минулому 2012 році в Ізраїлі Євгену була зроблена операція з видалення пухлини, однак, на жаль, в 2013 році відбувся рецидив. Подібні випадки нерідкі, і на цей раз трагедія обрала своєю мішенню Євгенія. Зовсім недавно знаменита пара повернулася з клініки в Німеччині, в якій після ряду обстежень медики повідомили їм, що надії на виживання вже не залишилося жодної. У зв’язку з втратою чоловіка Євгена Огира співачці Тіні Кароль виражено словесне співчуття прем’єр-міністром України Миколою Азаровим. Втішні слова для дівчини прем’єр написав на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Facebook. «Сьогодні я з сумом дізнався, що помер Євген Огір — чоловік нашої популярної співачки Тіни Кароль. Я глибоко співчуваю родині, молодій вдові та їх маленькому синові Веніаміну», — повідомив глава уряду».

«Коли ти стикаєшся з подібною трагедією, то зайвий раз розумієш, як багато зусиль ще необхідно докласти і практичній медицині, і науці, щоб мати здатність боротися з такими важкими недугами. Слід намагатися рятувати людей, яким ще жити і жити. Я щиро співчуваю. Цінуйте близьких, поки вони живі», — додав Микола Азаров.

Оставьте комментарий