Ford EcoSport встане на конвеєр в Росії

Ford EcoSport Новий субкомпактний кросовер Ford EcoSport буде продаватися в Росії. Компанія Ford Sollers представила новинку і розкрила деякі плани виходу кросовера на ринок. На презентацію Ford EcoSport були присутні топ менеджери компанії Ford і Sollers, — повідояляє Клуб Опель Мокка в Україні.

Ford EcoSport побудований на платформі B-сегмента, тією ж, що і використовує Ford Fiesta / Форд Фієста. Новий кросовер покликаний розширити позашляхову лінійку Ford, що дозволить зміцнити позиції Ford в сегменті SUV, який стрімко розвивається.

На даний момент Ford EcoSport виробляється в Індії і Бразилії, проте, починаючи з 2014 року новинка, буде збиратися в Росії на потужностях заводу Ford Sollers у Єлабузі поряд з Ford Explorer / Форд Експлорер і Ford Kuga / Форд Куга. Комплектації, технічні характеристики і російські ціни Ford EcoSport поки не відомі. Однак орієнтуючись на конкурентів Nissan Juke / Ніссан Джук і Opel Mokka / Опель Мокка можна припустити, що ціни на EcoSport будуть починатися в межах від 600 до 700 тисяч рублів.

Оставьте комментарий