АвтоВАЗ випустить новий кросовер LADA в 2014 році

Кросовер LADA B-класу Кросовер LADA B-класу буде випущений з конвеєра в 2014 році. Про це в інтерв’ю Ukranew.com розповів президент концерну АвтоВАЗ Ігор Комаров.

«Попереду автомобіль на новій платформі АвтоВАЗу Lada-В, високий хетчбек, кросовер В-класу і інші автомобілі. Серйозно ми підійшли до оновлення Lada 4×4», — розповів глава компанії.

Також він зазначив, що розробка нової моделі відбувається за участі партнерів по альянсу Renault-Nissan. «У нас обмежені інженерні ресурси, тому ми просили взяти участь у розробці партнерів. Насправді у нас повна інтеграція: ми виробляємо автомобілі на платформах альянсу, а альянс, у свою чергу, наступного року запускає виробництво першого автомобіля на нашій платформі», — сказав Комаров.

За словами президента АвтоВАЗу, якість нових автомобілів «покращиться в рази». «В альянсі прийнятий за основу показник кількості дефектів на мільйон деталей. І сьогодні ми вийшли на такі ж цифри, як на заводах альянсу в Росії», — заявив глава компанії.

Крім прийдешніх змін в модельному ряду, до 2014 року слід очікувати оновленої версії LADA Kalina, розповів Комаров. До кінця 2013 року планується випустити близько 60 тисяч машин, а у 2014 з конвеєра зійде приблизно 100 тисяч нових автомобілів.

Оставьте комментарий