Skoda почала виробництво оновленого Superb

Чеський автовиробник Skoda на своєму заводі в Квасинах почав виробництво оновлених моделей Superb і Superb Combi, старт продажів яких заплановано на кінець червня.

Skoda почала виробництво оновленого Superb

Для запуску виробництва оновленого Superb були модернізовані складальний і кузовний цехи та встановлено нове обладнання. Компанія також оптимізувала і логістику виробництва: тепер осі автомобіля безпосередньо доставляються на складальний конвеєр за допомогою системи «Just-in-Sequence». Крім того, автовиробник розробив нові випробувальні стенди для цеху остаточного складання, такі як система перевірки геометрії кузова.

Завод у Квасинах — один з трьох виробничих майданчиків Skoda в Чеській Республіці, де працює понад 4500 осіб. Поряд з Superb з конвеєра заводу сходять моделі Roomster і Yeti. У 2012 році на заводі було вироблено 153700 автомобілів. З метою активного нарощування виробничих потужностей і реалізації запланованого перенесення збірки Skoda Roomster з Врхлабі в Квасіни в січні були побудовані новий логістичний склад і складальна лінія. На додаток був запущений новий цех з виробництва осей. Цього року компанія також планує побудувати цех з виробництва шасі.

Оставьте комментарий