Fiat почав продавати в Росії мінівен Freemont

Freemont У Росії почалися продажі сімейного мінівена Fiat Freemont, який є перелицьованою версією Dodge Journey. Модель пропонується тільки у варіанті з переднім приводом з бензиновим 2,4-літровим двигуном, що розвиває 170 кінських сил. Трансмісія — шестиступінчастий «автомат».

Новинка доступна в двох комплектаціях. До складу устаткування версії Urban входять шість подушок безпеки, парктронік, підігрів передніх сидінь, електричні дзеркала з підігрівом, круїз-контроль, ESP, ABS, система безключового доступу в салон, запуск двигуна кнопкою і стереосистема з 4,3-дюймовим сенсорним екраном. Вартість цієї модифікації складає 1199000 рублів. За додаткову плату можна також придбати мінівен з салоном на сім місць і клімат-контролем на три зони.

Семимісна комплектація Lounge має шкіряний салон, люк з електроприводом, тонування задніх стекол, мультимедійну систему з 8,4-дюймовим сенсорним екраном, функцією голосового управління і навігатором. Ця версія обійдеться в 1349000 рублів.

Fiat Freemont буде конкурувати на російському ринку з сімейними мінівенами Mazda5 (від 991 тисячі рублів), Ford S-Max (від 1 мільйона 48 тисяч 500 рублів), а також з Seat Alhambra (від 1 мільйона 391 тисячі рублів).

Оставьте комментарий