Головні секрети жіночої сексуальності

Головні секрети жіночої сексуальності Спека знову повернулася в місто, тому багато жінок раді надіти красиві легкі сукні, бажаючи бути найпривабливішими, але, як з’ясували вчені, не завжди все залежить від одягу. Ось головні секрети жіночої сексуальності.

1. Мислити, як чоловік

Багато жінок цього просто не усвідомлюють: чоловікам мода до лампочки. Їм абсолютно байдужі марка сумочки, дизайнерські аксесуари, хитромудрий нейл-дизайн (а багатьох він навіть лякає), а вже тим більше оселедцева худорба моделей. Чоловіки не читають глянцевих журналів, тому, на відміну від редакторів, не вважають сексуальним мандариновий тренч або лілову шовкову хустинку. Зовсім інша справа — напівпрозорі натяки. Подивіться на дівчат з чоловічих журналів: вони позують у відвертих нарядах, але завжди залишають щось недомовленим. Ця недомовленість і є та загадка, яку чоловіки вічно намагаються розгадати.

2. Не в тілі, не в голові

Американські вчені не раз намагалися розкрити секрет жіночої сексуальності, і останні результати досліджень їх приголомшили: виявляється, жінки з найвищим лібідо відрізняються… романтичністю. Опитавши близько 100 чоловіків і розглянувши 200 жінок, вчені встановили, що самі привабливі читають бульварні романи, любовну лірику і дивляться сентиментальні мелодрами. Вивчивши цих жінок, вчені з’ясували, що еротичні фантазії найсексуальніших з них складаються з особливої атмосфери, фантазійних картин і зворушливих образів, тоді як конкретика і фізіологія фактично засунуті на другий план. Чутливі від природи дівчата є найбажанішими для чоловіків, навіть якщо ніщо не видає їх мрійливості. Більше того, у більшості романтиків жіночої статі виявилася успішна риса, яка задовольняє особисте життя. Мабуть, це в черговий раз доводить, що чоловіків притягують не форми і не інтелект, а емоції жінки, її серцеві пориви і мрії.

3. Особлива атмосфера

Людське сприйняття сексуальності залежить в першу чергу не від передбачуваного партнера, а від всієї обстановки в цілому. Чоловік реагує спершу не на зовнішність або поведінку (це включається трохи пізніше), а на всю ситуацію, загальну картину (зустрічі, розмови). Його бажання включає не сама жінка, а момент — таке наше лібідо. Справа в тому, що, отримуючи свої перші сексуальні переживання, ми їх поки не усвідомлюємо. Але записуємо в несвідомої пам’яті ланцюг відчуттів: світло, смак, запахи, шуми… Таким чином, сексуальним для нас стає деякий стан речей, а не конкретний чоловік або конкретна жінка. Тому сексуальна дама володіє особливою енергетикою, яка і створює цю атмосферу навіть у самому неналежному місці. Її харизма настільки сильна, що перекриває собою прозаїчність буднів; їй достатньо кількох поглядів або слів, щоб виткати еротику з нізвідки. Саме тому ми вважаємо оксамитовий голос гіпнотичним, емоційний сміх — збудливим, плавні рухи — ваблячими.

Оставьте комментарий