Роздягнути і гладити

Роздягнути і гладити Щоб збудити чоловіка, доведеться томно дихати і вести себе як кінь

Тіло жінки — як скрипка, по якій потрібно водити смичком з особливим трепетом і умінням — інакше замість музики буде чути скрип. Тіло ж чоловіка — як шаманський бубон: хочеш збудити — просто потряси. Звук вийде пристойним в будь-яких, навіть самих недосвідчених руках. Однак тренери з сексуальній майстерності знають — в чоловічому тілі теж є таємниці. Про ерогенні зони, які не кожна жінка знає, і що з ними робити, розповідає працівниця салону еротичного масажу http://angelina-mass.com.ua/.

Як зазначає дівчина — «гарячих точок» на тілі чоловіка багато. Ерогенні зони діляться на периферійні, середні і основні. «Знайти їх на тілі легко. Найважливіше — любити свого чоловіка, відчувати, спілкуватися. І тоді він сам покаже і розповість, що з ним робити. Основне правило — рухатися від периферії до центру. Але затягувати цей процес не варто». Якщо завдання — не приспати, а збудити, то 10 хвилин для розігріву достатньо.

З чого починається музика

На самому початку відносин люди один одного вивчають немов налаштування в новому смартфоні — пробують різні «кнопки» і оцінюють реакції. Чи підходять люди один одному і у кого які межі прийнятності, — з’ясовується досить швидко. «Спочатку протестували запахи один одного, потім з’ясували сумісність по поцілунку. Якщо з поцілунком впоралися, третій тест на сумісність — обійми», — перераховує секс-коуч. По тому, хто як звик «розпускати руки», можна здогадатися наскільки різноманітним буде час, що проводиться в ліжку.

«Навіть взявшись за руки в кінотеатрі, можна дещо дізнатися. Наприклад, перебираючи пальці один одного. Деякі унікальні хвилюючі моменти, які дівчина випадково або навмисно створила або відкрила, чоловік може запам’ятати на все життя», — розповідає дівчина.

За допомогою фахівців можна створити карту подорожей по чоловічому тілу і намітити на ній зупинки на вимогу.

Зона ніг: п’яти разом

Інтимну близькість потрібно починати зі стоп. «Я рекомендую всім жінкам ввести масаж ніг в щоденну практику. Це найпростіше і найкраще з того, що може зробити жінка для свого чоловіка».

Що робити: Часто десятихвилинного масажу ніг буває достатньо, щоб переключитися з буденної суєти на сексуальну хвилю.

«А якщо жінка вміє цілувати пальці ніг чоловіка — вона приголомшує його уяву і змушує зворушитися, — додає працівниця салону. — Не кожна жінка це може зробити, хоча подібна практика є найсильнішим якорем».

Адже колись, давним-давно, коли чоловік був маленьким хлопчиком, єдина жінка цілувала його крихітні п’яти і пальці — його мама.

Зона рук: пальці віялом

Все, що має витягнуту форму, так чи інакше несе еротичний зміст. Давно відомо: багатьох чоловіків збуджує дотик пальців до губ — не дарма ж красуні, облизують свої (та й чужі) пальці — один з обов’язкових елементів спокуси.

Що робити: «Якщо ви будете за допомогою масел приділяти кожному пальцю руки окремо особливу увагу (ротом і руками) — це матиме на вашого чоловіка чарівну дію. Чоловік любить спостерігати за процесом: не лишайте його такої можливості — не вимикайте світло. Можна зробити і таку незвичайну річ з руками свого партнера — час від часу, перериваючи масаж пальців, торкайтеся його руками до свого тіла», — описує дівчина.

Зона голови і шиї: кінська сила

Деякі люди терпіти не можуть, коли їх голову хтось чіпає. Але більшості дотики до голови приємні. І дехто з чоловіків навіть спеціально ходить в перукарню якомога частіше, щоб йому помили голову і «почухали».

Масаж голови є більше розслаблюючим, він створює відчуття гармонії і заспокоєння. Але й це дорогого коштує. Психологи радять покачати голову партнера у себе на колінах і прочесати її своїми руками.

Що робити: Самі ерогенні зони голови — губи і вуха. Що робити з губами, всі й так знають, а от використовувати вуха для еротичних прелюдій здогадується не кожна. «Будь-яке проникнення асоціюється у чоловіка з сексом. Тому навіть елементарні кругові рухи пальцями або язиком з легким проникненням у вушну раковину налаштують його на секс. Ну і млосно дихати у вуха теж ніхто не забороняв…» — розповідає працівниця салону.

Незважаючи на багатство способів впливу на тіло, зустрічаються чоловіки, які не люблять дотиків. Психотерапевт клініки «Інсайт» Тетяна Єфанова дає декілька пояснень цьому факту. «З одного боку, важливі статева конституція, фізіологія, темперамент. З іншого, все залежить від того, як хлопчик виховувався в родині.

Когось в дитинстві гладили, пестили і навчили отримувати задоволення від ніжності. Хтось виховувався в холодній атмосфері — і його скутість буде проявлятися в усьому: як в умінні виражати свої почуття, так і в сексуальних відносинах.

Є й такий варіант: хлопчик тягнувся до батька, а той відштовхував (або навіть бив), бо сам не звик бути ласкавим. У дитини сформувалася чітка картина: якщо я буду ласкавий, мене «поб’ють» або розкритикують… І тоді він знову ж закривається від дотиків — як чужих, так і своїх».

У випадку, коли чоловік з якихось внутрішніх причин боїться бути «затасканим», жінці доведеться поступово розкріпачувати його відвертими розмовами і особистим прикладом.

Однак багато чоловіків не проти урізноманітнити свій досвід тілесних відчуттів. І були б раді тому, щоб додатковий асортимент постільних практик не обмежувався масажем зони шиї.

«На жаль, моя дружина не дослідник — ділиться своїм досвідом Сергій (34), — а було б цікаво спробувати щось незвичайне. Звичний масаж спини більше розслабляє, ніж збуджує. Спиною можна зайнятися і потім. Важливо відчувати, що жінка збуджується, це заводить. Коли вона притискається і виконує всякі пестливі дії — це додає відчуттів. А якщо вона візьметься знайти в мені щось невідоме, я буду тільки радий».

Оставьте комментарий