Фанати Запоріжжя назвали «верхом цинізму» переїзд «Шахтаря» в їхнє місто

Фанати Запоріжжя назвали «верхом цинізму» переїзд «Шахтаря» в їхнє місто Запорізькі ультрас пояснили, чому вони не хочуть бачити донецький «Шахтар» у своєму місті.

Про це фанати написали ввечері в понеділок, 23 листопада, у своєму офіційному акаунті в соцмережі. Вони пояснили, що банер «Вам тут не раді», розгорнутий на трибунах стадіону «Славутич-Арена» під час матчу «Шахтар» — «Волинь» в рамках чемпіонату України з футболу, продемонстрував настрої не тільки ультрас, а й багатьох жителів Запоріжжя. Тому інформаційні атаки деяких «прошахтеровскіх» ЗМІ спрямовані не тільки проти вболівальників, а й багатьох (якщо не більшості) жителів міста, — повідомляє видання www.segodnya.ua/ukraine.

На жаль, у Запоріжжі є чимало людей, готових продати свій голос — будь то на виборах, різних акціях або при обговоренні нагальних питань життя рідного міста. За жалюгідну подачку вони готові «запросто забути, що вони запорожці й накинутися на своїх же земляків».

Фанати підкреслили, що їх банер не порушив жодних норм — ні законодавчих, ні моральних. Україна — вільна країна, і кожне об’єднання людей має право відкрито висловлювати свою думку в демократичних рамках. Тому подібні акції, якщо гірники продовжать «окупацію» Запоріжжя, проходитимуть і в майбутньому, а ті, хто спробує заткнути фанатам рот, отримають адекватну відповідь.

Запорізькі ультрас вважають демонстративною байдужість проведення матчу «Шахтар» — «Волинь» напередодні чергової гри на тому ж стадіоні гри рідного «Металурга». Сьогодні йдуть розмови про переїзд донецької команди в Запоріжжя. У світлі того, які фінансові проблеми відчуває запорізький клуб «Металург», такий крок не можна назвати інакше, як «верхом цинізму». Фанати нагадують: стадіон «Славутич-Арена», спортивна база клубу і дитячо-юнацька спортивна школа, де готують молодих футболістів, є муніципальною власністю запорожців, і будь-яким спробам виселити «металургів» звідти «ми будемо активно чинити опір». Фанати закликають депутатів, чиновників і всіх городян стати на захист рідного і улюбленого клубу.

«Наше місто — Запоріжжя, наша команда — «Металург»!»

Оставьте комментарий