Сервіс YouControl спрямовує свою працю проти шахрайства та економічних злочинів

Сервіс YouControl В Україні вже понад 6 років працює сервіс під назвою YouControl, який допомагає перевірити ділову репутацію компанії чи фізичної особи, формує досьє практично на кожну компанію, яка зареєстрована в Україні, на основі відкритих даних в держреєстрах і простежує зв’язки між афілійованими коннтрагентами.

ЄДР юридичних осіб та фізичних осіб підприємців

За допомогою сервісу YouControl на сторінці https://youcontrol.com.ua/topics/yed-ryurydychnykh-osib-ta-fizychnykh-osib-pidpryiemtsiv/ кожен, хто зареєструвався на порталі може отримати інформацію за лічені секунди інформацію з Єдиного державного реєстру юридичних осіб (ЄДР) та фізичних осіб підприємців (ФОП), що допоможе визначитись щодо ризиків, пов’язаних з співпрацею з даною компанією чи ФОП.

Унікальна технологія дозволяє буквально за хвилину отримати актуальну (на час запиту) інформацію про компанію або ФОП з понад 50 державних реєстрів, а функція моніторингу щодня повідомляє про зміни відповідно до даних з офіційних джерел.

Можливості сервісу YouControl
Під мікроскопом YouControl — дотримання санкцій, фінансове становище, питання власності, рішення судів, а також інші відомості з відкритих джерел. Всього — 32 параметра. Хоча основними напрямками, швидше за все, будуть проведення тендерів та надання ліцензій.
Серед можливостей YouControl варто згадати, в першу чергу, наступні:

  • ефективні інструменти для аналізу більшості компаній України;
  • огляд бізнес-досьє, експрес-аналіз компаній;
  • пошук на предмет дотримання податкової дисципліни.

Інтеграція YouControl в систему IBM i2 Analyst`s Notebook

Нещодавно у Києві відбулася презентація інтеграції даних YouControl в систему IBM i2 Analyst`s Notebook. Цей інструмент допомагає виявляти приховані зв’язки і закономірності у великих обсягах даних. При його допомозі проводять професійні розслідування служби безпеки великих підприємств, банків, страхових компаній і працівники правоохоронних органів.

Серед областей практичного застосування презентованого продукту: перевірка контрагентів (моніторинг бізнес-партнерів, перевірка укладених угод, всілякі службові розслідування); проведення закупівель (аналіз учасників тендерів, зв’язок з інсайдерами компанії); проведення розслідувань (аналіз угод, платежів, виявлення фактів шахрайства); правоохоронна сфера (ведення розслідувань, обмін інформацією).

Сервіс YouControl спрямовує свою роботу на формування відкритого бізнес-середовища в нашій країні, що дасть змогу викрити шахраїв ще на стадії планування укладення договорів. Саме такі сервіси сприяють покращенню економічного становищу в Україні та розвитку малого та середнього підприємництва, які не мають власних аналітичних систем для збору даних про контрагентів.

Оставьте комментарий