Кращі екшн-камери за 2019-ий рік

Кращі екшн-камери за 2019-ий рік Сучасна екшн-камера дозволить зняти відео практично в будь-яких умовах: під час активного і екстремального відпочинку, спортивних тренувань і змагань. Ці компактні пристрої знімають під водою і витримують падіння з висоти, захищені від попадання пилу і легко керуються зі смартфона або спеціального пульта. Яку екшн-камеру краще купити по результатам 2019 року, читайте в нашій статті.

GoPro Hero 7
Екшн-камери GoPro — одні з найпопулярніших на ринку. «Гоупро» навіть стали загальною назвою камер для екстремальної зйомки. Ці моделі вважають кращими не тільки за високу якість фото і відео, але і за їх універсальність. Наприклад, набір кріплень в комплекті до Hero 7 дозволяє власнику екшн-камери відобразити будь-які моменти свого життя — від катання на гірських лижах і плавання до бігу та стрибків з парашутом. Водонепроникний корпус забезпечить зйомку під водою і роботу в умовах високої запиленості навіть без спеціальних захисних боксів.
Можливість голосового та дистанційного керування зі смартфона робить пристрій відповідним для зйомки Селфі і установки на квадрокоптер — при цьому інформація з камери автоматично переноситься на телефон. А за допомогою програми GoPro App ролики відправляються в інтернет, що робить Hero 7 відмінним пристроєм для стрімінга.

GoPro Hero 5
Модель Hero 5 відноситься до минулого покоління екшн-камер GoPro, але все ще актуальна в 2019 році. Зручний і легкий гаджет (вага з батареєю всього 118 г) дозволяє записувати якісне відео в форматі 4K при частоті 30 кадрів в секунду і робити фото з роздільною здатністю до 12 Мп. Пристрій можна закріплювати на квадрокоптер для зйомки з висоти і використовувати для отримання відеороликів під водою — вологонепроникний корпус дозволяє занурюватися на глибину 10 метрів.

Xiaomi Mijia 4K Action Camera
Головними плюсами екшн-камери Mijia 4K Action від китайського бренду Xiaomi можна назвати її доступну вартість і комплектацію 2,4-дюймовим екраном — найбільшим для пристроїв такого типу. При доволі низькій ціні модель отримала більшість можливостей дорогих аналогів — від зйомки відео в 4К до 6-осьової стабілізації зображення, що забезпечує плавність картинки при русі. Кріпити її для зйомки можна на дах авто, кермо велосипеда, на штатив і шолом.
Екшн-камера може управлятися зі смартфона або планшета, підключаючись до них по Wi-Fi або Bluetooth. При цьому корпус моделі не протиударний і не водонепроникний, так що застосовувати її для зйомки під водою або під час екстремальних видів спорту можна тільки в спеціальному боксі. Застосовують камеру і для стрімінга (прямої трансляції в соцмережах), підключаючи до смартфону за допомогою спеціального додатку Mi Home.

Yi Action Camera Basic Edition
Незважаючи на тенденцію багатьох виробників робити екшн-камери схожими на моделі GoPro, Yi Action Camera відрізняється оригінальними і яскравими кольорами — жовто-зеленим, білим і блакитним. Для використання в воді власнику камери доведеться купити спеціальний аквабокс, для фіксування занять спортом — зовнішній стабілізатор (вбудованої стабілізації немає). Без додаткових аксесуарів гаджет підійде для пляжної зйомки і активного, але не екстремального відпочинку.

Sony FDR-X3000R
Компанія Sony, що випустила модель FDR-X3000R, стверджує, що використовувати камеру можна для будь-яких сценаріїв зйомки. Перевірка пристрою користувачів підтвердила — пристрій насправді відмінно підходить і для того щоб відобразити спуск з гори на лижах, і для плавання, і для поїздки на велосипеді, авто, квадроциклі або скутері. Вийде знімати за допомогою цієї екшн-камери і «блоги» — висока якість відео і звуку дозволяють їй перевершити більшість конкурентів.
Відмітна особливість моделі — багатофункціональний пульт з власним невеликим екраном. Це дозволяє контролювати зйомку і встановлювати екшн-камеру, наприклад, на квадрокоптер. З іншого боку, ті ж можливості забезпечує синхронізація зі смартфоном, а покупка базової комплектації без пульта дозволить трохи заощадити.

DJI Osmo Pocket
Камера DJI Osmo Pocket випускається одним з найпопулярніших виробників безпілотних літальних апаратів. Тому і основне призначення моделі — монтаж на квадрокоптер, в першу чергу, того ж бренду. Фактично, вона являє собою компактний 3-х осьовий стабілізатор з екшн-камерою, яка забезпечує якість зйомки FullHD і 4К. За звук в апараті відповідають два вбудовані мікрофони, яких вистачить для компенсації сторонніх шумів на вулиці.

Gmini MagicEye HDS5100
Незважаючи на те, що Gmini MagicEye вміє знімати в роздільній здатності 4К, ця камера відноситься до моделей початкового рівня. Вона підійде для новачків і тих, хто рідко використовує екшн-камеру. Пристрій дуже доступний за ціною.

SJCAM SJ4000
Непогана комплектація SJ4000 дозволяє відразу після покупки встановлювати її на автомобілі, велосипеді, шоломі і ремені. Кріпиться камера на штатив або монопод. При підключенні до автомобільної мережі можна використовувати її як відеореєстратор — тут є режими циклічної запису і автоматичного включення при запуску двигуна.
Наявність детектора руху дозволяє застосовувати пристрій для охорони території. Підходить вона і для зйомки під час активного відпочинку або занять спортом, хоча і не може управлятися з телефону через відсутність Wi-Fi. Приємний бонус для покупця — великий вибір кольорів пристрою: крім стандартних чорної і білої, є також червона, жовта, бежева і сіра моделі.

Оставьте комментарий