Системи сигналізації Ajax допоможуть зберегти ваш будинок від непроханих гостів

Системи сигналізації Ajax GSM сигналізації передають сигнал на центральний пристрій у разі виникнення позаштатних ситуацій. Коли датчики руху, удару, задимлення або води помічають проблему, вони передають сигнал на блок сигналізації. Далі відбувається розсилка повідомлень на номери користувачів про ситуації, що склалася. Також надходить сигнал на пульт охорони для максимально швидкого реагування. Оповіщення надходить через 10-12 секунд після зафіксованого події, тобто господар завжди буде в курсі того, що відбувається в будинку.

Особливості сигналізації Ajax

У лінійці сучасних систем безпеки сигналізації Ajax користуються великим попитом. Це нові системи, які здатні забезпечити максимальний рівень захисту об’єкта і контролю за житловими приміщеннями.
Аякс сигналізація виконує такі функції:

  • Зауважує загоряння і задимлення.
  • Реагує на потоп.
  • Фіксує перепади або відключення електрики.
  • Зауважує дії зловмисників і передає про них сигнал.

Ці системи укомплектовані найкращими датчиками руху і ударів, які поставляються в комплекті. Сигналізації представлені у великому асортименті. Можна купити як цілий комплект обладнання, так і окремі складові: сирену, датчики відкриття дверей Ajax Doorprotect, пульти управління і багато іншого.

Головна особливість такої сигналізації — все моделі бездротові. При цьому використана інноваційна система Jeweller, яка гарантує повноцінний і постійний зв’язок всіх встановлених складових. Сигналізація працює без перебоїв, а підключення зберігається на відстані до 2 км. Система працює без затримок, відстежувати стан справ на вашому об’єкті можна в режимі реального часу. Можливо відставання до 15 секунд.

Переваги сигналізації

Головна її перевага — система Аякс не піддається глушінню. При спробі заглушити сигнал, система буде подавати його автоматично, але на іншій частоті. А якщо зв’язок все-таки пропаде — власник отримає відповідне повідомлення.

Сигналізація передає зашифрований сигнал. Якщо зловмисник вимкне електрику, оповіщення про це все одно прийде власнику. Система налаштована настільки точно, що вона не реагує на зовнішні впливи навколишнього середовища, грозу, перепади температур.

Ще одна перевага техніки — її дуже легко монтувати і налаштовувати. Робити це можна навіть віддалено, з телефону або ноутбука.

Оставьте комментарий